ZAR FORMENTI: Prednaročila za 2024 – NAJVEČJI POPUSTI do 21. septembra 2023!

ZAR FORMENTI: Prednaročila za 2024 – NAJVEČJI POPUSTI do 21. septembra 2023!

Inovacija in prestižna estetika sta vodilni lastnosti, ki izstopata pri plovilih ZAR Formenti. Vsak model je oblikovan s posebno skrbjo in izpolnjuje najvišje standarde kakovosti.

Vsako plovilo nosi značilnost izjemne prostornosti, udobja in izrednih navigacijskih sposobnosti, ki izhajajo iz edinstvenega oblikovanja trupa. Kvaliteta izdelave pa teče kot rdeča nit skozi vse modele, kar zagotavlja trajnost in zanesljivost na dolgi rok.

Enkrat ZAR, za vedno ZAR!

Ko lastniki enkrat izkusijo prednosti ZAR plovil, se pogosto zaljubijo v znamko in postanejo zvesti kupci. ZAR postane del njihovega življenjskega sloga na vodi, saj zaupajo v kakovost in zmogljivost teh plovil.

NAJVEČJI POPUSTI ZA PREDNAROČILA 2024, SAMO ŠE DO 21. septembra 2023!

Zato je čas je, da se tudi vi podate v svet ZAR plovil, saj v Moto-Nautiki že sprejemamo prednaročila za sezono 2024.

ZDAJ je izjemna priložnost, da si ZAR plovilo za prihodnjo sezono zagotovite po aktualnem ceniku, saj je zadnji rok za oddajo – 21. september 2023!

Ne zamudite priložnosti, da svojo strast do morja potešite z eno izmed najbolj prestižnih blagovnih znamk plovil na trgu.

Tisti, ki se odločite za ta korak, boste nagrajeni z NAJVEČJIM ekskluzivnim popustom in zagotovilom, da bodo izbrano plovilo prejeli pred začetkom prihodnje sezone.

V KOLIKOR SE ODLOČITE DANES ali JUTRI VAM DODAMO EKSTRA POPUST!

Za pripravo ponudbe, kontaktirajte:

Lea, CEO
info@moto-nautika.com
0038641739818