Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Moto-Nautika praznuje 20 let uspešnega delovanja s posebnimi popusti!

OB 20-LETNICI MOTO-NAUTIKE POSEBNI POPUSTI!

MOTO-NAUTIKA LETOS PRAZNUJE DVAJSETO OBLETNICO! VSE DO 7. JUNIJA 2024 OBELEŽUJEMO TA POMEMBEN MEJNIK Z IZJEMNIMI UGODNOSTMI, KI JIH PREPROSTO NE SMETE ZAMUDITI.

Praznični teden ugodnosti

V prazničnem tednu (od 3. do 7. junija) vas vabimo v naš salon, kjer vas bo pričakalo praznično vzdušje in pogostitev. Za vse obiskovalce smo pripravili posebne popuste na opremo – za 20 let – 20% popusta na opremo (razen na GT243). 

Popusti veljajo na blagovne znamke Buse, Modeka, Dainese, Axo, Rukka, Nolan, X-Lite,  Progrip, Jobe, Marine Business, Shad, Yamaha kovčki in Yamaha kolekcija.

Popusti ne veljajo na rezervne dele, potrošni material in olja. Popusti se ne seštevajo in se obračunajo na blagajni.

Vsi popusti bodo prav tako na voljo tudi na naši spletni strani,  da lahko ugodnosti izkoristite tudi iz udobja svojega doma. 

Trgovino najdete TUKAJ. 

Ob nakupu plovila TENDA GRATIS

V prazničnem vzdušju 20-letnice smo za obiskovalce pripravili posebne popuste, ki jih lahko uveljavite vse do 7. junija 2024. Izkoristite popuste na plovila vrhunskih blagovnih znamk, kot so Sessa Marine, Zar Formenti, Ranieri, Grand, …  Hkrati boste ob vsakem nakupu plovila iz naše zaloge prejeli tudi posebno darilo – gratis TENDO!

Zalogo plovil po akcijskih cenah si lahko ogledate tukaj: https://bit.ly/zaloga-plovil

Posebej izpostavljamo akcijske cene plovil

RANIERI INTERNATIONAL NEXT 285 LX + 2X YAMAHA F250XCB.

Cena: 177.755 eur +  DDV

Akcijska cena: 164.614 eur + DDV

Ranieri International Next 285 LX je motorno plovilo dolžine 8,8 metra, ki lahko sprejme do 12 oseb. Opremljeno je z dvema motorjema Yamaha F250XCB, kar omogoča vrhunske zmogljivosti. Plovilo ponuja številne udobnosti, kot so ločena kopalnica, zunanji in notranji tuš, električna miza-ležišče, hidravlični volan in luksuzno oblazinjenje.

Več informacij najdete TUKAJ:  https://bit.ly/ranieri-yamaha

ZAR FORMENTI 85 SL

Cena: 124.805 + DDV

Akcijska cena: 105.185 eur + DDV

Plovilo ZAR Formenti 85 SL je 8,5-metrsko motorno plovilo, ki sprejme do 12 oseb. Opremljeno je z dvema širokima prednjima prostoroma za shranjevanje, športnim krmilom in konzolo za upravljanje z dvema sedežema. Plovilo ima , hladilnik, notranji prostor, športno krmilo in LED lučmi ter podaljške za kopanje z lestvijo iz nerjavečega jekla.

Več informacij najdete TUKAJ: https://bit.ly/ZAR-85SL

G650HGLF OFF WHITE+YAMAHA F150

Cena: 68.201 eur + DDV

Akcijska cena: 51.210 eur + DDV

Plovilo G650HGLF je 6,5-metrski gumijasti čoln znamke Grandboats, ki je primeren za do 12 oseb. Opremljen je z motorjem Yamaha F150 z močjo 200 KM. Vključuje številne funkcije, kot so Hypalon Orca tube s 5-letno garancijo, električni paket, roll bar, podaljšane platforme in športni volan Black Performance.

Več informacij najdete TUKAJ:  https://bit.ly/grand-white-yamaha

Sodelujte v žrebanju za nagrade

Vse stranke, ki bodo v tem tednu opravile nakup v salonu Moto-Nautike, bodo imele priložnost sodelovati v žrebanju za privlačne nagrade. Ob nakupu preprosto napišite svoj e-mail in telefon na kopijo računa ter jo vrzite v leseni boben v našem salonu. Žrebanje bo potekalo v soboto, ob zaključku delovnega dne, nagrade pa vključujejo tri glavne dobitke vrhunskih blagovnih znamk.

20 let inovacij in zavezanosti strankam

Od skromnih začetkov leta 2004 smo prerasli v vodilno podjetje na področju motociklizma in navtike v Sloveniji in na območju bivše Jugoslavije. Ponosni smo, da smo lahko vaš zanesljiv partner za vse navtične potrebe.

Pridružite se praznovanju

Vabimo vas, da se nam od 3. do 7. junija 2024 pridružite pri praznovanju našega 20. jubileja in izkoristite številne ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas. Veselimo se vaše prisotnosti in sodelovanja tudi v prihodnje.

Ekipa Moto-Nautike

PODOBNI ČLANKI

LET
TRADICIJE
0 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
KOLES
1000 +