Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

2024 Yamaha WaveRunner ponudba: Še boljša tehnologija, še več moči

Novo linijo zaznamujejo svež videz, povečanje moči in izboljšane funkcije

  • Ponudba modelov 2024 vključuje 11 modelov, od katerih jih je 9 popolnoma prenovljenih in odražajo najnovejše tehnološke trende, sveže barve, elegantne odtenke, presenetljive podrobnosti ter dinamičen videz.
  • Popolnoma nov agregat HO izboljša zmogljivosti zaradi povečane prostornine s 1.812 cm3 na 1.898 cm3.
  • Nov 7-palčni barvni zaslon na dotik Connext® z intuitivnima načinoma varnega upravljanja in izboljšanega upravljanja med vožnjo, ki sta na voljo pri vseh modelih FX.

Amsterdam, Nizozemska: Yamaha Motor Europe, svetovno priznana vodilna družba na področju inovacij za osebna plovila, z navdušenjem napoveduje težko pričakovano predstavitev svoje nove linije Yamaha WaveRunner 2024.

Nedotaknjena sta ostala le dva priljubljena modela družbe, predstavitev novosti pa tako prinaša inovacije pri devetih različnih modelih WaveRunner. V ponudbi boste našli vse, od novega agregata do najnovejših tehnologij, ter široko prenovo barv in grafik, ki bodo modele WaveRunner posodobile z najnovejšimi trendi. Poudarki vključujejo predstavitev novega agregata HO, ki že tako zmogljiv agregat poveča s 1.812 cm3 na drznih 1.898 cm3, ter še lažjo in bolj intuitivno izkušnjo vožnje z novimi izboljšanimi načini upravljanja med vožnjo.

»Predstavitev novih modelov WaveRunner predstavlja pomemben mejnik za zavezanost družbe Yamaha Motor inovacijam ter odličnosti v navtični industriji. »Serija WaveRunner s svojo nedotaknjeno obliko, neprimerljivimi zmogljivostmi in novimi naprednimi funkcijami uteleša pustolovski duh in premika meje mogočega na vodi,« pravi Fabrice Lacoume, direktor navtičnega oddelka pri Yamaha Motor Europe. »Veseli nas, da lahko razkrijemo izjemno linijo WaveRunner 2024 in več voznikom omogočimo ustvarjanje novih nepozabnih doživetij.«

Iskanje popolnega ujemanja

Družba Yamaha Motor je predana usklajevanju z motivacijo naših strank. Naše izdelke smo razdelili v uporabniku prijazne segmente, tako da se stranke počutijo popolnoma udobno pri krmarjenju po naši ponudbi.

Križarjenje

Z našo linijo za križarjenje lahko vozniki, ki jih navdušuje drsenje po valovih ali vožnja ob obali do osamljene plaže za kopanje, potujejo dlje ter doživijo več z več udobja in vso najnovejšo tehnologijo.

Paleta barv, ki so na voljo, ustreza različnim okusom, od elegantnih odtenkov novega modela FX Cruiser SVHO v barvi Dusty Navy do omejene izvedbe, izdane že drugo leto, v barvi Black Solid s svežimi novimi temno oranžnimi podrobnostmi z mat zaključkom. Kupci lahko izberejo tudi presenetljiv model FX SVHO, športni model FX Cruiser HO v barvi Light Gray Metallic ali modela FX HO in VX v osupljivi barvi Pure White Solid.

Izboljšave vključujejo povečano prostornino agregata za vse modele HO in novi 7-palčni barvni zaslon na dotik Connext® z izboljšanimi načini upravljanja med vožnjo pri vseh modelih FX. Optimizacija uporabniške izkušnje in uporabnosti na vodi je še lažja, saj nastavitev nagiba volana zagotavlja dodatno raven udobja med sedečo ali stoječo vožnjo.

Šport

Naš športni segment je sinonim za visoke zmogljivosti in je zasnovan za voznike, ki jih navdihujejo dirke in želijo najti popolno linijo ter izkusiti vrhunec adrenalina ob pospeševanju. Videz in občutek zmogljivosti sta sinonim za to ponudbo osebnih plovil zaradi novih dinamičnih barvnih shem, vključno z živahnim modelom GP SVHO v barvi Deep Purplish Blue Metallic in elegantnim modelom GP HO v barvi Black Solid s trupom v barvi Torch Red Metallic ter podrobnostmi v barvi Matte Bluish White. Grafika, podrobnosti in sedeži, ki jih navdihuje dirkaški svet, dopolnjujejo izkušnjo. Poleg tega ima model HO enako nadgradnjo moči kot ponudba za križarjenje.

Legendarni model SuperJet ostaja nespremenjen kot vznemirljiva osnova segmenta za šport, saj združuje moč, okretnost in razburljive zmogljivosti za ljubitelje vodnih športov.

Rekreacija

Ne glede na to, ali se poleti sproščate na plaži ali uživate v mirnem dnevu ob jezeru, se vozniki ne morejo upreti segmentu za rekreacijo, ko gre za razburljivo doživetje na vodi.

Model JetBlaster je bil obnovljen s povsem novim kovinskim videzom v barvi Deep Purplish Blue Metallic z izvrstnimi belimi podrobnostmi, in ima enak trend zmogljivosti kot model GP SVHO. Ta model je popolni sopotnik za resno zabavo, saj vsebuje zagozde za noge, ki omogočajo skoraj takojšnje obvladovanje trikov, potez in kaskaderskih podvigov, izboljšan električni nagib za lažji nadzor, spretno upravljanje s tehnologijo RiDE®, agregat TR-1® High Output ter odlične zmogljivosti razmerja med močjo in težo.

 

Družba Yamaha Motor je že od leta 1986 predana zagotavljanju dostopne zabave na vodi za vse. V seriji WaveRunner zato obstaja osebno plovilo za vsakogar, pri čemer je vsak izdelek edinstveno zasnovan za različne želje in sloge vožnje, kar predstavlja zanesljivost in tehnične inovacije, ki bi jih pričakovali od družbe Yamaha Motor.

Tehnologija, ki izboljšuje novo serijo modelov WaveRunner

Novi agregat Marine HO

Moč in zmogljivost sta v središču linije WaveRunner, ki se ponaša s povsem novim Yamahinim agregatom Marine High Output (HO). Agregat HO zagotavlja navdušujočo moč in najvišje hitrosti v tej industriji, kar voznikom omogoča, da doživijo največji naval adrenalina na vodi. Najdete ga pri modelih GP HO, FX Cruiser HO, FX HO in VX Cruiser HO.

Nadgradnja zaslona na dotik Connext®

Vsi modeli FX imajo zdaj povsem nov 7-palčni zaslon na dotik Connext® z varnim in izboljšanim načinom upravljanja med vožnjo, vključno z varčnim načinom vožnje, načinom za vleko, zmogljivost, udobje in prilagodljivimi načini vožnje. To interaktivno vozlišče ponuja brezhiben dostop do navigacije, zabave in ključnih podatkov o plovilu, kar izboljša udobje in povezljivost med vsako vožnjo. Obnovljeni uporabniški vmesnik poleg tega prikazuje vnaprej določene funkcije intuitivnega načina vožnje v sveži barvni shemi in zagotavlja podatke o stanju modela WaveRunner, kot sta prilagodljivi samodejni nagib ali občutljivost pospeševanja.

Prevzemite nadzor z dvojnim sistemom za nadzor plina RiDE®

Yamahin nagrajeni sistem RiDE® še naprej zagotavlja vznemirljive izkušnje med vožnjo in je standardno na voljo v celotni ponudbi, razen pri modelu SuperJet. To zagotavlja intuitiven in enostaven nadzor nad plovilom. Ker je funkcija za vožnjo naprej in vzvratno vožnjo na dosegu roke, lahko vozniki enostavno manevrirajo in krmarijo na ozkih predelih za nemoten privez in vlečenje na kopno.

Nov koncept: Zavladaj na vodi

Novi Yamahini modeli WaveRunner so popolnoma usklajeni z našim sloganom koncepta »Zavladaj na vodi«, ki s svojo zasnovo voznike spodbudi k raziskovanju drugega pogleda na vodo in preseganju običajnih izkušenj, da bi doživeli nekaj novega. Cilj slogana je zajeti tudi ponos lastništva teh modelov v skupnosti WaveRunner.

Koncept »Zavladaj na vodi« bo Evropi prvič predstavljen skupaj z modeli GP HO, FX Cruiser HO in VX Cruiser HO v novem predstavitvenem videu Yamaha WaveRunner.

 

O družbi Yamaha Motor

Družba Yamaha Motor že več kot 65 let dviguje srčni utrip in se osredotoča na potrebe svojih strank. To je bistvo naše blagovne znamke, vse od inženirskega oblikovanja in razvoja družbe do pozitivnih čustev in navdušenja, ki ga stranke doživijo ob uporabi katerega koli izdelka družbe Yamaha Motor. V družbi Yamaha Motor si nenehno prizadevamo izboljšati in uvajati novosti za vse vidike ponudbe blagovne znamke ter strankam zagotavljamo doživetja, ki podžgejo vsako strast.

Očistimo morje

Družba Yamaha Motor je že dolgo predana vključevanju trdnega pristopa družbene odgovornosti podjetij v navtično poslovanje. S projektom »Očistimo morje« smo zavezani k varovanju zdravja in vitalnosti svetovnih oceanov, morij in obalnih območij. Naša misija je zmanjšati onesnaževanje morja in plastične odpadke z organizacijo čistilnih dejavnosti ter spodbujanjem pobud za izobraževanje in ozaveščanje. K svojim prizadevanjem za ustvarjanje trajnostne prihodnosti za naš planet in spodbujanje odgovornega ravnanja do morskega okolja si prizadevamo vključiti lokalne skupnosti, nevladne organizacije in vladne agencije. S svojimi dejanji želimo pozitivno vplivati na družbo in prispevati k dolgoročni blaginji našega planeta.

Podpora vrhunske zmogljivosti

Modeli Yamaha WaveRunner so skozi zgodovino igrali pomembno vlogo pri napredku zmogljivosti na vodi. Valovi, ki so bili nekoč nepredstavljivi za deskanje, so zdaj mogoči za elitne športnike svetovnega razreda. Uspešnost, stabilnost in zanesljivost modelov WaveRunner so bili ključni dejavniki rasti tega športa, saj so voznikom in športnikom omogočili najvarnejše gibanje po oceanih in morjih. Družba Yamaha Motor s svojim nenehnim razvojem visokokakovostnih izdelkov omogoča športnikom in deskarjem, da se odlikujejo v svojih prizadevanjih in izkoristijo svoj resnični potencial.

 

PODOBNI ČLANKI

LET
TRADICIJE
0 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
KOLES
1000 +