Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Domov > Moto > E-kolesa > Gravel e-kolesa

Gravel e-kolesa

Filter vozil
Kategorija
Kategorija
Dimenzija (dolžina)
Dimenzija (dolžina) - slider
700 mm700 mm
Cena vozila
Cena vozila - slider
3.5493.549
Prostornina motorja
Prostornina motorja - slider
0 cc0 cc
Teža vozila
Teža vozila - slider
21 kg121 kg
Končni prenos
Končni prenos

Gravel e-kolesa za vse vrste terena

Gravel e-kolesa so idealna za vožnjo po različnih terenih. Odkrijte našo ponudbo kakovostnih gravel e-koles in uživajte v vsestranski kolesarski izkušnji.

Gravel e-kolesa so popolna izbira za vse, ki si želijo svobode in vsestranskosti na različnih terenih. V naši spletni trgovini ponujamo širok izbor gravel e-koles, ki združujejo udobje cestnih koles in robustnost gorskih koles. Gravel elektro kolesa so idealna za dolge ture po makadamu, asfaltu in lažjih gorskih poteh.

Prednosti gravel električnih koles

Gravel kolesa so zasnovana za vse vrste terena, kar omogoča neomejeno raziskovanje. Električni motor vam nudi dodatno pomoč pri vzponih in dolgotrajnih vožnjah, kar povečuje vaš doseg in udobje. Ta kolesa so opremljena s širšimi pnevmatikami za boljši oprijem in stabilnost na neurejenih površinah. Gravel e-kolesa so odlična izbira za avanturiste, ki želijo kombinacijo hitrosti, udobja in robustnosti.

Kako izbrati pravo gravel elektro kolo?

Izbira pravega gravel e-kolesa je ključnega pomena za optimalno vožnjo. Upoštevati morate več dejavnikov, kot so moč motorja, kapaciteta baterije, velikost okvirja in vrsta pnevmatik. Pomembno je tudi, da gravel e-kolo ponuja ustrezno vzmetenje in trpežne komponente, ki bodo zdržale zahtevne pogoje vožnje. Naša ekipa strokovnjakov vam lahko pomaga izbrati pravo gravel e-kolo, ki bo ustrezalo vašim potrebam in željam.

Naša ponudba gravel električnih koles

V naši trgovini najdete vrhunska gravel kolesa priznanih blagovnih znamk. Na voljo so različni modeli, ki so opremljeni z napredno tehnologijo in kakovostnimi komponentami. Naša gravel e-kolesa ponujajo zmogljive motorje in dolgotrajne baterije, ki omogočajo dolge in brezskrbne vožnje. Poleg tega ponujamo tudi različne dodatke, kot so torbe, luči in zaščitna oprema, ki bodo izboljšali vašo kolesarsko izkušnjo.

Ta kolesa so odlična izbira za vse, ki želijo uživati v vožnji po različnih terenih. So vsestranska, udobna in zanesljiva, kar omogoča neomejeno raziskovanje narave. Obiščite našo spletno trgovino in izberite svoje popolno gravel e-kolo še danes!

Dimenzija: 700 mm

Teža: 21.4 kg

Prost. motorja: Ni vpisa

Moč motorja: 25 KM

Poraba: Ni vpisa

Končni prenos: Ni podatka