Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Yamaha Ténéré 700 Explore 2024

Duh modela Ténéré živi naprej

Po navdihu modela Yamaha XT, ki je zmagal na prvem reliju Dakar, je originalni model Ténéré ob predstavitvi pred 40 leti odprl nov svet možnosti. Ta legendarni motocikel, opremljen z rezervoarjem za gorivo za velike razdalje, agregatom z visokim navorom in robustno šasijo, je bil Yamahin prvi pustolovski motocikel, ki je navdihnil generacije motoristov, da premikajo meje, raziskujejo svet in odkrivajo ikonične kraje, ki so bili prej nedosegljivi.

Ténéré 700 se je z avtentičnim robustnim značajem in pustolovskim navdihom izkazal za enega najuspešnejših modelov podjetja. Yamahin najbolje prodajan pustolovski motor, zasnovan z duhom izvirnega motocikla – to je odpreti svet in omogočiti potovanje na dolge razdalje vsakemu motoristu – je v zelo kratkem času pridobil zveste navdušence.

Za leto 2024 je serija Ténéré okrepljena z modelom Ténéré 700 Explore. Ta novi model Adventure je zasnovan tako, da današnjim popotnikom omogoča, da uživajo v potovanju, tako kot se veselijo prihoda na cilj, hkrati pa poudarja Yamahino predanost ponudbi najrazličnejših motorjev, ki ustrezajo najrazličnejšim življenjskim slogom.

Yamaha Ténéré 700 Explore – več udobja, zmogljivosti in dostopnosti

Yamaha Ténéré 700 Explore je z nižjo 860-milimetrsko višino sedeža ter večjo stopnjo udobja in priročnosti zasnovan tako, da vsakomur olajša odkrivanje obzorij.

Prenovljena sistema sprednjega in zadnjega vzmetenja KYB imata za 20 mm manjši hod, kar omogoča nižjo višino sedeža za lažji dostop do tal in boljšo vodljivost pri nizkih hitrostih, sprednje in zadnje vzmeti pa so nekoliko povečane za še bolj samozavestno vožnjo ob polni obremenitvi.

Vizir modela Ténéré 700 Explore je višji in širši od standardnega, kar zagotavlja 50 % večjo površino za večje udobje med vožnjo v neugodnih vremenskih razmerah, hitra prestavna ročica z nastavitvami, specifičnimi za model CP2, pa omogoča nemoteno prestavljanje. Stranski kovčki so vgrajeni kot standardna oprema, kupci pa lahko za doplačilo izberejo Yamahino originalno trdo ali mehko torbo.

Yamaha Ténéré 700 Explore: Ekskluzivne značilnosti

  • 43-milimetrske sprednje vilice KYB, 190 mm hod koles (20 mm manj kot Ténéré 700)
  • Daljinsko nastavljiv zadnji blažilnik, 180 mm hod koles (20 mm manj kot Ténéré 700)
  • Nižja višina sedeža 860 mm za boljši dostop do tal in boljšo vodljivost (15 mm manj kot pri modelu Ténéré 700)
  • 50% večja površina vizirja za večjo zaščito pred vetrom
  • Stranski kovček, nameščen kot originalna oprema
  • Izbira originalnih Yamahinih trdih ali mehkih stranskih kovčkov (doplačilo)
  • Prestavna ročica Quickshifter za nemoteno prestavljanje navzgor

 

Cena in razpoložljivost

Za ceno in razporožljivost Ténéré 700 Explore  kontaktirajte:

 

Ténéré 700 Explore bo na voljo v različici Tech Kamo z namensko grafiko.

Yamahina ponudba originalne dodatne opreme, oblačil in opreme Adventure

Yamaha je razvila ponudbo paketov in posameznih originalnih dodatkov, ki lastniku modela Ténéré 700 Explore omogočajo enostavno prilagajanje motornega kolesa lastnim željam.

Kupci lahko pakete in dodatke naročijo pred prevzemom novega motocikla, namesti pa jih lahko prodajalec Yamahinih izdelkov. Vse izdelke v paketih je mogoče kupiti tudi posamično.

Yamahina linija motorističnih oblačil, ki je bila razvita kot dopolnitev serije motociklov Adventure, vključuje tekstilne večsezonske motoristične jakne in hlače. Poleg tega linija oblačil Adventure ponuja izbiro majic s kapuco in majic za prave ljubitelje modela Ténéré.

Poglejte še: 

PREDSTAVITEV YAMAHA Ténéré 700 

Aplikacija MyGarage

Yamahina aplikacija MyGarage predstavlja hiter in enostaven način, da stranke doma v pametnem telefonu ali v prenosnem računalniku sestavijo virtualni model Ténéré 700 Explore z originalno dodatno opremo. Brezplačna aplikacija uporabnikom omogoča dodajanje in odstranjevanje dodatkov, da ustvarijo svoj idealni motocikel, končni rezultat pa si je mogoče ogledati v 3D iz vseh zornih kotov.

Z aplikacijo MyGarage pri izbiranju ni treba ugibati, kateri dodatki se prilegajo modelu, da pa je končni izbor še enostavnejši, ga lahko svojemu izbranemu prodajalcu Yamahinih izdelkov pošljete po e-pošti, prodajalec pa bo na novi model Ténéré 700 Explore originalne dodatke tudi namestil.

Za vse informacije o Yamahinih originalnih dodatkih in oblačilih ali aplikaciji MyGarage obiščite spletno mesto www.yamaha-motor.eu

MyRide

Yamahina brezplačna aplikacija MyRide vsem voznikom modela Ténéré 700 Explore omogoča dodatni užitek in več podatkov za vsako vožnjo. Na voljo je za naprave s sistemoma iOS in Android; spremlja in shrani vsako uporabljeno pot, z njo pa lahko ustvarite lastno zgodbo in ji dodate tudi slike ter jih nato delite prek družabnih omrežij. V aplikaciji MyRide lahko uporabniki prav tako pregledajo vse statistične podatke o vožnji, vključno s skupno razdaljo, nadmorsko višino, največjo hitrostjo, povprečno hitrostjo, pospeškom in kotom nagiba, ter jih nato primerjajo z drugimi vozniki.

Za Ténéré 700 Explore je MyRide tudi aplikacija, ki omogoča povezljivost, tako da lahko vozniki na armaturni plošči vidijo obvestila o dohodnih klicih in sporočilih.

 

 

.

Več informacij o motorju in o možnostih nakupa: 

Yamaha TÉNÉRÉ 700

PODOBNI ČLANKI

LET
TRADICIJE
0 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
KOLES
1000 +