Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Nova barva Cyan Storm za modele Yamaha Hyper Naked

Ni presenečenje, da so nekateri Yamahini najbolje prodajani modeli v tem segmentu, denimo izredno priljubljena MT-07 in MT-09, ki sta redno v samem vrhu prodajnih lestvic že od predstavitve.

Za leto 2022 bo vsak model MT v ponudbi, razen modelov SP, na voljo v novi barvi Cyan Storm s kolesi barve Cyan – siv in črn oklep pa bo vseboval barvo Cyan in neštete poudarke na zadnjem koncu in zajemih zraka. To je drzen in minimalističen videz, ki privlači pozornost. Se popolno ujema z agresivnim in športnim značajem teh močnih in z navorom bogatih motociklov razreda Naked.

Nova Yamahina modela MT-09 in MT-09 SP z močjo 35 kW

Po popolni prenovi za leto 2021, ko smo predstavili novi CP3 agregat s prostornino 890 cm3 in lažjo ter kompaktnejšo šasijo, bosta večno priljubljena modela MT-09 ter vrhunsko opremljeni MT-09 SP za leto 2022 na voljo v novi različici 35 kW.

To je eden izmed najpomembnejših napredkov v zgodovini modela, ker razširi potencialni ciljni krog kupcev motocikla. Namreč zdaj ima vsak voznik z vozniškim izpitom kategorije A2 priložnost uživati v enem izmed najbolj vznemirljivih in modnih motociklov v tej pomembni kategoriji. Edina tehnična sprememba je namestitev nove enote ECU, ki omeji največjo moč na 35 kW.

Zaradi tega sta MT-09 in MT-09 SP izjemno privlačni možnosti za mlajše ali manj izkušene voznike.

Z agregatom z 90-stopinjsko ročično gredjo, ki ustvarja linearen navor, je MT-09 s 35 kW impresiven, saj zagotavlja močan pospešek od nizkih vrtljajev v vsaki prestavi. Zaradi tega je eden izmed najbolj razburljivih modelov, ki jih je dovoljeno voziti z vozniškim izpitom kategorije A2. Ko voznik pridobi vozniški izpit kategorije A, lahko pri pooblaščenem prodajalcu Yamaha spremeni omejitev moči vozila na 70 kW.

Cene se razlikujejo glede na regijo, zato se za vse informacije obrnite na nacionalnega distributerja Yamahe.

Novi agregat EU5 za MT-03

MT-03, ki je izdelan po čistem DNK modela MT ter opremljen z 2-valjnim agregatom prostornine 321 cm3 in veliko navora, je idealen motocikel za voznike, ki želijo prestopiti iz razreda 125 cm3. Poleg dobrega videza navdušuje tudi z impresivno specifikacijo, ki vključuje 37-milimetrske navzdol obrnjene sprednje vilice, dvojno pozicijsko luč ter središčni žaromet LED in modne števce LED.

Za leto 2022 je MT-03 opremljen s posodobljenim agregatom, ki je zdaj v celoti skladen z zahtevami EU5. Cene se razlikujejo glede na regijo, zato se za vse informacije obrnite na nacionalnega distributerja Yamahe.

PODOBNI ČLANKI

LET
TRADICIJE
0 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
KOLES
1000 +