Velika YAMAHA poletna akcija

Velika YAMAHA poletna akcija

Yamaha, priznano podjetje na področju proizvodnje vodnih skuterjev in izvenkrmnih motorjev, v sodelovanju s partnerji, napoveduje posebno akcijsko ponudbo, ki bo navdušila ljubitelje vodnih športov. V obdobju od 1. junija do 15. julija bodo stranke imele priložnost pridobiti vodne skuterje in izvenkrmne motorje po znižanih, akcijskih cenah.

Ta ekskluzivna ponudba zajema tako vodne skuterje kot tudi izvenkrmne motorje in predstavlja odlično priložnost za vse, ki želijo svoje poletje preživeti na vodi. Vodni skuterji, ki so na voljo iz zaloge ali pa bodo dobavljeni po izteku akcije, so na voljo po posebno ugodnih cenah. Prav tako so na voljo enote s kasnejšo dobavo, ki so 100% vplačane v času trajanja akcije.

Vendar pa so količine omejene, zato je priporočljivo, da se zainteresirani kupci obrnejo na prodajno osebje, da preverijo razpoložljivost izdelkov in dobavne roke.

Poleg vodnih skuterjev je Yamaha pripravila tudi akcijsko ponudbo izvenkrmnih motorjev.

Za vse modele z mehansko komando, od F80 do F200, ki imajo standardno v serijski opremi dva okrogla LCD 6Y8 prikazovalnika, pa bo v času akcije na voljo posebno darilo. Brez doplačila bodo opremljeni s prikazovalnikom CL5, katerega vrednost znaša kar 560,00 €.

Akcijska ponudba traja od 1. junija do 15. julija 2023, zato se je priporočljivo čim prej obrniti na naše prodajalce in izkoristiti to priložnost.

S temi izjemnimi ponudbami Yamaha omogoča vsem ljubiteljem vodnih športov, da se pripravijo na nepozabno poletno doživetje.

ZA VEČ INFORMACIJ IN ZA OGLED AKCIJSKEGA CENIKA: >> KLIK <<