Velika poletna akcija YAMAHA motornih koles

Velika poletna akcija YAMAHA motornih koles

Poletje je čas, ko se motoristi po celem svetu veselijo dolgih in sončnih dni ter številnih pustolovščin na dveh kolesih. In letos je poletje še posebej razburljivo, saj je YAMAHA, priznani proizvajalec motornih koles, pripravil neverjetno akcijsko ponudbo, ki bo navdušila vse strastne motoriste. Velika poletna akcija YAMAHA motornih koles je v polnem zamahu, začenši od 19. junija 2023 in trajajoča vse do konca julija 2023.

Ta akcija je priložnost, ki je ne smete zamuditi, če si želite izpopolniti svoje motoristično doživetje.

Med najbolj vznemirljivimi deli te akcijske ponudbe so:

1. Ekskluzivne popuste na izbrane modele YAMAHA motornih koles

YAMAHA ponuja neverjetne popuste na izbrane modele motornih koles. Ne glede na to, ali si želite športno, potovalno ali terensko motorno kolo, vam bo ta akcija omogočila, da si privoščite svoje sanjsko kolo po dostopni ceni. Bodite pripravljeni na navdušujoče vožnje, ki bodo povečale vašo strast do motorizma.

2. Velika izbira dodatne opreme ob nakupu

Pri nakupu novega YAMAHA motornega kolesa v času akcije lahko izbirate med ogromno dodatne opreme. To je odlična priložnost, da opremite svoje kolo s kovčkom, torbami, športnimi izpuhi ali drugo kakovostno opremo, ki bo izpopolnila vašo vožnjo. S temi dodatki boste naredili svoje motorno kolo še bolj prilagojeno vašemu slogu in potrebam.

3. Posebno financiranje – nakup na obroke

Pripravili smo tudi posebne finančne možnosti za tiste, ki želijo uresničiti svoje sanje o novem motornem kolesu. Z ugodnimi pogoji financiranja bo nakup novega motornega kolesa enostavnejši in dostopnejši kot kdajkoli prej. Zdaj je pravi čas, da si pridobite svoje sanjsko kolo in se podate na brezskrbne vožnje.

AKCIJSKI CENIK - YAMAHA MOTORNA KOLESA