Prihaja Zagrebški sejem navtike 2023!

Prihaja Zagrebški sejem navtike 2023!

Po dveh letih premora se v Zagreb v polnem sijaju spet vrača navtični sejem, ki s seboj prinaša vso lepoto in inovativnost moderne navtike.

Od 22. do 26. februarja že tradicionalno Zagrebški velesejem začenja poslovno leto z najbolj obiskanim sejmom navtike na Hrvaškem. Bodite tudi vi del pomembnega poslovnega dogodka, kjer se že 30 let srečujejo navtiki in vsi ljubitelji morja in morskih aktivnosti, kjer se srečujejo vsi relevantni deležniki iz navtike za medsebojno sodelovanje in mreženje.

Spoštovanja vredna številka 25.000 obiskovalcev, ki se v petih dneh sprehodi skozi sejemske paviljone, zanesljivo priča o tem, kako pomembno in vplivno marketinško orodje so sejmi. Zagrebški sejem navtike je edini kontinentalni sejem navtike na Hrvaškem, kjer bomo s svojo stojnico prisotni tudi mi, da vam predstavimo vse novosti naše navtične ponudbe.

Sejem navtike sledi svetovnim trendom, po pestrosti navtične ponudbe pa sodi v kategorijo navtičnih sejmov z najbolj popolno ponudbo, zato je del njega vedno tudi Moto-Nautika.

PLUTJE, ODKRIVANJE, ŽIVLJENJE je že vrsto let vodilo sejma Navtika, ki predstavlja začetek nove navtične sezone.

PLOVILA, KI BODO RAZSTAVLJENA:

CAYMAN 28.0 EXECUTIVE TROFEO

RANIERI NEXT 220 SH

RANIERI VOYAGER 19S

GRAND GOLDEN LINE G750HGLF

GRAND GOLDEN LINE G650HGLF

GRAND GOLDEN LINE G580HGLF

GRAND GOLDEN LINE G340 HGNF