Posebne ugodnosti za vsa prednaročila plovil ZAR Formenti

Posebne ugodnosti za vsa prednaročila plovil ZAR Formenti

V srcu Moto-Nautike bije strast do morskega sveta, ki jo delimo z našimi strankami.

Za mnoge, ki so vpeti v morske valove, plovilo ne predstavlja le prevoznega sredstva, temveč je točka stika z lastno ljubeznijo do morja. Prav ta strast in filozofija sta tista, ki sovpadata z osnovami plovil ZAR Formenti. Njihovi gumenjaki so izdelani z izjemno pozornostjo do podrobnosti, kar jih postavlja v ospredje pred konkurenco.

Inovacije in prestižna estetika so lastnosti, ki izstopajo in delajo plovila ZAR Formenti neponovljiva.

Vsako plovilo nosi značilnost izjemne prostornosti, udobja ter izrednih navigacijskih sposobnosti, ki izhajajo iz edinstvenega oblikovanja trupa. Močno poudarjena kvaliteta izdelave pa je rdeča nit skozi vse modele.

Serija Sport Luxury že nekaj sezon narekuje nova pravila med gumenjaki, prinašajoč svež veter in trende v to kategorijo plovil. Vsako plovilo nosi pečat premišljenega načrtovanja in izjemne opremljenosti. Z več kot 40 leti izkušenj v gradnji gumenjakov, so pri ZAR Formenti ustvarili plovila, ki združujejo stabilnost, udobje ter vrhunsko hitrost. Fizične lastnosti teh gumenjakov omogočajo enostavno uporabo, hitro dvigovanje iz vode ter doseganje visokih hitrosti na gladini.

Čas je, da se zapeljete v svet ZAR plovil, saj v Moto-Nautiki že zbiramo prednaročila za sezono 2023, a je rok za prijave 30.9.2023.

Tisti, ki se odločijo za korak, bodo nagrajeni z ekskluzivnim -10% popustom in zagotovilom, da bodo izbrano plovilo prejeli pred začetkom prihodnje sezone.

Za pripravo ponudbe, kontaktirajte:
Lea, CEO
info@moto-nautika.com
0038641739818