OBVESTILO: Naročila in prevzemi

OBVESTILO: Naročila in prevzemi

Spoštovane stranke!

Varno in zanesljivo vam dostavimo vse kar potrebujete, da ostanete skupaj doma.

V Moto-Nautiki smo sprejeli vrsto ukrepov, da zagotovimo varno dostavo in prevzem vašega paketa. Plačilo spletnih nakupov je možno preko spleta po predračunu ali s plačilo po povzetju preko Pošte Slovenija. Že ob začetku epidemije smo uvedli stroge preventivne ukrepe pri zaposlenih, ki prihajajo v stik s paketi. Skrbimo, da naši zaposleni pri delu ravnajo odgovorno.

Redno spremljamo vsa priporočila in navodila NIJZ ter ostalih pristojnih organov.

Informacije v zvezi z dostavo in osebnim prevzemom

Naša spletna trgovina v teh izrednih razmerah deluje nemoteno. Sodelavci se trudijo, da bi naročila čim prej prišla do vas. Varnost in zaščito zaposlenih in naših kupcev postavljamo na prvo mesto, zato v določeni meri prilagajamo naše poslovanje. 

Naše prevzemno mesto je še vedno ODPRTO in dosegljivo tudi v primeru, da morate prečkati občinsko mejo. Prečkanje meje je ob upoštevanju priporočil NIJZ dovoljeno za izjeme, med drugim za dostop do trgovin in storitev v drugi občini, če jih v občini prebivališča ni. SERVIS deluje nemoteno!

Med prehajanjem občinske meje za obisk prevzemnega mesta in brezkontakten prevzem artiklov, potrebujete potrdilo, da vas naročilo čaka na našem prevzemnem mestu (potrdilo ste prejeli na elektronski naslov/SMS) in izpolnjen obrazec, ki ga najdete na tej povezavi.

Tako ne boste ostali brez svojih (morebiti že plačanih) naročil in artiklov, ki jih nujno potrebujete. Prosimo vas, da pri tem upoštevate vsa navodila in priporočila uradnih organov.

V vseh prevzemnih mestih skrbimo za brezkontakten prevzem naročil. V skrbi za vaše zdravje in zdravje naših sodelavcev v prevzemnih mestih pa vas prosimo, da se držite tudi vseh navodil o nošenju mask, razkuževanju rok in vzdrževanju fizične distance.

Hvala za razumevanje.

 

 

 

SPLETNA TRGOVINE IN OSTALE STORITVE
Najem plovil
Rezervni deli - trgovina
Spletna trgovina