NOVO pri nas – kolekcija TIGA 243!

NOVO pri nas – kolekcija TIGA 243!

Štirikratni svetovni prvak v motokros Tim Gajser, se je s svojo kolekcijo oblačil za navijače in ljubitelje motokrosa, pridružil elitni druščini najboljših dirkačev na svetu. Od letos naprej ga lahko podpirate ob stezi ali pa, ko doma stiskate pesti pred  televizijskimi zasloni v Tiga243 stilu.

Tim se je odločil za svojo znamko Tiga243 zaradi tega, ker je hotel oblačila po svojem okusu.

Blagovna znamka se imenuje Tiga243. Razlog za tako ime je zelo preprosto in zlogično. Tiga243 je vzdevek za Tim Gajserja, ki se je dodobra utrdil na dirkah in v svetu socialnih omrežji. Imena Tiga243 se je Tim spomnil sam. Pomen je pa takšen: Ti kot Tim, ga kot Gajser in Tiga kot tiger.  Velika divja mačka je Timu namreč zelo pri srcu. Pa tudi sicer lahko mirno zapišemo, da se Tim tudi z motorjem vozi kot tiger, elegantno, agresivno tudi zelo premišljeno in zmagovalno.

V naši spletni trgovini boste lahko kmali našči že kar nekaj izdelkov in oblačil med katerimi lahko izpostavimo majice, jope, jakne, različne kape, obeske in nalepke. Všeč nam je tudi bidon za vodo in maska za obraz. Poskrbeli so tudi za kolekcijo namenjeno otrokom. Najmlajšim motokrosistom je Tim Gajser čudovit vzornik in ga naravnost obožujejo.

KMALU V NAŠI SPLETNI TRGOVINI!