Moto-Nautika na letošnjem Biograd Boat Showu!

Moto-Nautika na letošnjem Biograd Boat Showu!

Eden največjih salonov plovil v regiji, ki pritegne številne domače in tuje razstavljavce, ki predstavijo aktualno ponudbo plovil in opreme je že v polnem zamahu. Kot prejšnja leta tudi letos s ponudbo ne razočara, saj je razstavljalcev, ki poskrbijo za predstavitev novosti in aktualne ponudbe, vsako leto več. Med njimi smo že nekaj let tudi mi, ki letos predstavljamo bogato ponudbo plovil Grand med katerimi bodo letos še posebej izpostavili modele G750, G650, G580 in nekoliko manjša modela G340N, ter S330HL.

Golden Line G750 ponuja veliko zmogljivosti s prostorom in razkošjem, hkrati pa ima izjemne lastnosti ohranjanja stabilnosti na morju, ki so značilne za ta razred. Na podlagi preverjene GRAND-ovega Deep-V Hull dizajna zagotavlja optimalno ravnotežje med visoko zmogljivim plovilom in razkošno oblikovanim sodobnim družinskim čolnom.

Model G650 je zanimiv zaradi posebej oblikovanega sedišča na krmnem delu v obliki črke U, kar je izjemno na tej dolžini plovila. Sedišče vključuje eno krmno klop in dve stranski sedišči, pod katerimi je ogromno prostora za shranjevanje. Skupaj kar 700 litrov prostornine, kjer lahko spravimo »wakeboard« ali par smuči. Povezano sedišče se spremeni v veliko ležišče in površino za sončenje ali, z dodano mizo, v praktično mesto za obedovanje.

Model G580 pa je eden izmed najboljših sodobnih izdelanih gumenjakov na trgu. Gumenjak odraža izredna plovnost, brezkompromisna zanesljivost, zmogljivost in varnost.

Poleg znamke Grand na salonu predstavljamo tudi znamko Ranieri pri čemer posebej izpostavlja modela Next 240 SH in Cayman 28.0 Executive Trofeo, ki sta tudi v vodi in namenjena za test.

Next 240 SH že na prvi pogled ponuja značilne karakteristike Ranieri International: odlična postavitev v kokpitu, velika ploščad za sončenje in prostorna kabina z ločenim toaletnim delom. Mizica na zadnjem delu se hitro pospravi s pomočjo zložljive klopi na strani. Dva ločena sedeža sta na voljo za voznika in sovoznika, armaturna plošča pa se primerja z večjimi modeli. Kabina z dvojno posteljo se lahko pretvori v jedilni kot.

Ranieri Next 240 SH

Cayman 28.0 Executive Trofeo pa je edinstveno plovilo, ki poleg izjemnih zmogljivosti in ležalnih površin ponuja udobje in varno plovbo, na njem pa je v paru mogoče tudi prenočiti. Namenjen je široki uporabi, predvsem pa kakovostnemu preživljanju prostega časa na morju. Na krov boste lahko povabili celo do 20 oseb. Pri dolžini 8,6 metrov in širini 3,2 metra ga je mogoče prevažati po cesti. Poleg odličnih plovnih lastnosti še najbolj padejo v oči velike ležalne površine v premcu, pa tudi v krmnem delu jih je mogoče zelo enostavno pridobiti.

Ranieri Cayman 28.0 Executive Trofeo

Ne zamudite letošnjega Biograd Boat Showa in razstavnega prostora Moto-Nautike, kjer vas bodo razvajali s koristnimi informacijami in novostmi iz sveta navtike vse do 30.10.2022, ko se Biograd Boat Show 2022 tudi uradno konča.