Kolekcija oblačil Yamaha za leto 2023

Kolekcija oblačil Yamaha za leto 2023

S sodobnim in naprednim oblikovanjem, ki pospeši srčni utrip, nova kolekcija oblačil Yamaha za leto 2023 predstavlja pomemben razvoj sloga, tehnologij in materialov. V elegantni in izjemni kolekciji oblačil za navdušence vseh starosti se začuti duh Yamahe iz preteklosti in sedanjosti – od športnih kosov za vsak dan in oblačil dirkaške ekipe do dirkaške opreme ter novosti.

Kolekcija oblačil za leto 2023 združuje preteklost, sedanjost in prihodnost.

Kolekcija REVS s ponosom predstavlja nov videz sodobne mode, ustvarjene za aktiven življenjski slog. Kolekcija REVS s poudarkom na harmoniji gibanja in mehanskih linijah združuje Yamahino kakovost s privlačnimi podrobnostmi ter praktičnostjo vsakodnevne uporabe. Kolekcija REVS z najsodobnejšimi tehnologijami in visokotehnološkimi procesi – od mešanih recikliranih materialov do dinamičnih rezov in lepljenih šivov – predstavlja pomemben korak pri prehodu podjetja k bolj trajnostnemu razvoju, a brez vpliva na videz in funkcionalnost.

Kolekcija Scooter z vznemirljivim napredkom na področju oblačil za življenjski slog prinaša športni videz po vzoru izjemnih Yamahinih skuterjev, ki pomenijo revolucijo cestne mobilnosti. Osrednji del te ponudbe je posebna kolekcija »Samo najboljše – modeli MAX«, ki je bila oblikovana po vzoru Yamahinih športnih skuterjev, zato jo zaznamujejo resnično osupljive oblike in barve. Kolekcija Scooter je zasnovana drzno in pametno, zato je zaželena obvezna oprema za vožnjo po mestu.

Po navdihu surove estetike Yamahine linije MT in etosa temne plati Japonske, kolekcija Hyper Naked predstavlja fuzijo cestnih silhuet in živahnosti japonskega mestnega življenja. Kolekcijo Hyper Naked zaznamujejo odtenki črne, cian in sive barve linije MT ter retro-futuristična podoba.

Po navdihu priznanega pustolovskega motocikla tudi vsak izdelek iz kolekcije Ténéré 700 World Raid odraža odločno in terensko dušo Ténéré 700. Modularna in k naravi usmerjena kolekcija Ténéré 700 World Raid s svojo natančnostjo in trpežno zmogljivostjo avanturističnemu vozniku omogoča prilagajanje razmeram na poti.

Kolekcija Faster Sons je z izdelki, prežetimi z Yamahino zgodovino, poklon legendarnim Yamahinim motociklom na dirkališču in zunaj njega. Vintage oblika v slogu 80. let prejšnjega stoletja je predstavljena v značilni modri, rumeni in beli barvi, zato je ta retro kolekcija tako udobna kot tudi privlačna.

Kolekcija Racing Heritage je medtem poklon vznemirljivi in legendarni kombinaciji Yamahine dirkaške rdeče, bele in črne barve, ki je za znamko značilna že od 60. let prejšnjega stoletja. S klasično zasnovo »Speed Block«, ki je poudarjena na vseh izdelkih, je kolekcija Racing Heritage sestavljena iz drznih ter minimalističnih kosov, značilnih za Yamaho.

Kolekcija Monster Energy Yamaha MotoGP Team Replica je ustvarjena po vzoru oblačil na dirkališčih po vsem svetu, zato je obvezna oprema za vse dirkaške navdušence. Ta kolekcija v črni barvi s poudarki v dirkaški modri in beli deluje kot kos dirkaške opreme v omari.

Za leto 2023 je napovedana tudi razburljiva nova kolekcija novosti. Po navdihu osupljive kolekcije oblačil je bila ustvarjena Yamahina zabavna in priročna linija izdelkov za potovanja in vsakodnevno uporabo.
Kolekcija oblačil Yamaha za leto 2023 vključuje več kot 80 osupljivih novih izdelkov. Yamahine največje uspešnice preteklosti in sedanjosti oživijo v skrbno izbranih kolekcijah za odličen izgled ter počutje navdušencev vseh starosti.

Za ogled celotne linije v naši spletni trgovini obiščite www.motonautika-shop.com