HIŠNI SEJEM PLOVIL IN NAVTIČNE OPREME

HIŠNI SEJEM PLOVIL IN NAVTIČNE OPREME

Vstopite v Svet Navtičnih Užitkov!
HIŠNI SEJEM PLOVIL IN NAVTIČNE OPREME

Vsi ljubitelji morskih avantur, potapljanja v navtično raznolikost in iskanja najboljših ponudb, POZOR! Pripravili smo za Vas izjemno priložnost, da se poglobite v svet plovil in navtične opreme na edinstvenem HIŠNEM SEJMU PLOVIL IN NAVTIČNE OPREME, ki bo potekal v prodajnem salonu Moto-Nautika.

Kaj vas čaka na dogodku?

EKSKLUZIVNA PRILOŽNOST ZA NAKUP DEMO PLOVIL
Pripravili smo poseben čas, ko se bo nakup plovil še posebej izplačal! Gre za priložnost, da postanete lastnik plovil, ki so bila uporabljena zgolj kot razstavni eksponat. To je vaš trenutek, da pridobite vrhunska plovila po ugodni ceni in edinstveni ceni, ki bo na voljo samo v tem terminu.

PRIVLAČNI POPUSTI ZA PREDNAROČILA ZA SEZONO 2024
Ne glede na to, ali vaše srce bije za Ranieri International, GRAND, Zar Formenti, Zar Mini ali Sessa Marine, smo pripravili izjemne popuste za prednaročila plovil za prihodnjo sezono.
Zgrabite priložnost in si zagotovite svoj prihodnji morski zaklad.

POSEBNE UGODNOSTI IN FINANCIRANJE ZA RABLJENA PLOVILA
Morda si že dolgo želite imeti lastno plovilo in nebi šli v nakup novega? Pri nas ne boste le našli kakovostnih rabljenih plovil, temveč tudi posebne ugodnosti in enostavno financiranje, da se vaša sanjska plovba lahko začne.

IZJEMNI POPUSTI NA VSO NAVTIČNO OPREMO IZ ZALOGE
Naša ponudba vključuje tudi raznoliko navtično opremo. Bodisi da iščete opremo za čoln, varnostno opremo ali zabavne dodatke za vodne športe, boste našli vse to in še več po izjemno privlačnih cenah.

AKCIJA NA IZVENKRMNE MOTORJE IN VODNE SKUTERJE YAMAHA
Ljubitelji hitrosti in adrenalina, pozor! Akcija izvenkrmnih motorjev in vodnih skuterjev Yamaha je nekaj, česar ne smete zamuditi. To je vaša priložnost za hitrostne užitke na vodi!

POSEBNE PONUDBE PRIKOLIC
Če razmišljate o prevozu svojega novega plovila, smo pripravili posebno ponudbo prikolic, ki vam bo olajšala pot do vaših morskih avantur.

POGOSTITEV ZA VSE OBISKOVALCE
Vaša doživetja niso popolna brez okusa morja.
Zato smo za vas pripravili prijetno pogostitev, ki vam bo še bolj pričarala vzdušje morskih radosti.

Pridružite se nam med 7. in 9. septembrom 2023, od 8. do 18. ure, v soboto pa do 15. ure, v prodajnem salonu Moto-Nautike.
Da bi se izognili čakanju, si lahko predhodno rezervirate termin za osebno svetovanje na naslovu info@moto-nautika.com.

Začnite svojo navtično avanturo in se pridružite na HIŠNEM SEJMU PLOVIL IN NAVTIČNE OPREME – dogodku, ki ga ne smete zamuditi!

VEČ NA:

www.moto-nautika.com ali +386 2 629 04 00