Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Moto-Nautika na Cannes Yachting Festivalu

Danes se v srcu Mediterana začenja Cannes Yachting Festival, eno najprestižnejših pomorskih srečanj na svetu, ki bo trajalo do 15. septembra. Kot ponosni zastopnik Sessa Marine v Sloveniji, Moto-Nautika d.o.o., vabi, da nas obiščete v razstavnem prostoru Pantiero, stojnica PAN220, kjer bomo razstavili nekaj najbolj izstopajočih plovil na trgu.

Izjemna flota na ogledu:

  • C44: Elegantna jahta, znana po svojem sofisticiranem dizajnu in udobju, idealna za ljubitelje morskih raziskovanj in sprostitve na vodi.
  • F47: Vrhunec inženirstva, ta model združuje moč in eleganco, zagotavljajoč nepozabne izkušnje pri plovbi.
  • Nova F60: Najnovejši dodatek naši floti, F60, predstavlja pionirsko tehnologijo in luksuz, ki Sessa Marine postavlja v sam vrh pomorske industrije.

Naša stojnica, opremljena z dvema šotoroma in sprejemnim območjem neposredno na pomolu PAN012, je pripravljena sprejeti registrirane goste. Pod vodstvom naših specialistov za prodajo, Nejca Kolariča in Roka Juratovca, bo obiskovalcem omogočeno podrobno raziskovanje naših modelov in načrtovanje testnih plovb za modele C44 in F47.

Za premierno predstavljeno F60 bodo testne plovbe na voljo samo po predhodnem dogovoru, kar zagotavlja individualno obravnavo in izkušnjo, prilagojeno vašim željam.

Sessa Marine F60 – Kjer se italijanska eleganca sreča s popolno izvedbo

Sessa Marine F60 ponuja izjemno izkušnjo, kjer se luksuz in funkcionalnost združita v popolno harmonijo. Ta  18,30 metra dolga jahta uteleša bistvo italijanskega mojstrstva, z natančno pozornostjo do detajlov v vsakem kotičku.

F60 se ponaša z velikimi panoramskimi okni, ki napolnijo prostoren salon z naravno svetlobo in omogočajo spektakularen pogled na ocean. Ta prostor se brezhibno povezuje z naprednim komandnim centrom, ki omogoča enostavno navigacijo in nadzor nad številnimi naprednimi sistemi jahte.

Izjemni prostori za bivanje in prosti čas

Na spodnji palubi F60 ponuja veliko zasebnosti in udobja s tremi elegantnimi apartmaji, ki zagotavljajo prefinjeno, a hkrati prijetno vzdušje. Lastniška kabina, ki se nahaja na sredini jahte, se ponaša s polno širino in vključuje zasebno kopalnico, garderobno omaro ter udoben sedežni prostor. VIP kabina za goste na premcu ter tretja kabina na desni strani zagotavljajo razkošno bivanje za vaše goste.

Sessa Marine daje velik poudarek na zunanje prostore, s štirimi ločenimi območji, zasnovanimi za sprostitev in druženje. Flybridge vključuje drugo komandno postajo, prostorno ležalno površino, gurmanski pult in L-oblikovan kavč, ki ustvarja idilično teraso. Premec ponuja velik ležalnik in udoben kavč, medtem ko prostorna kokpitna terasa z zadnjim delom omogoča dovolj prostora za druženja s prijatelji in družino.

Napredna tehnologija

F60 poganjata dva Volvo Penta IPS 950 motorja z močjo 725KM vsak, kar zagotavlja izjemno zmogljivost in učinkovitost. Jahta je opremljena z integriranim nadzornim sistemom, ki lastniku omogoča popoln nadzor nad bistvenimi operacijami, kot so stanje motorjev, črpalke, upravljanje energije in še več. Poleg tega napredni sistem pametnega doma omogoča nadzor nad osvetlitvijo, klimatizacijo in zabavo.

Tehnične specifikacije:

  • Dolžina: 18,30 m
  • Širina: 4,98 m
  • Motorji: 2x Volvo Penta IPS950 (725 KM vsak)
  • Maksimalno število potnikov: 14
  • Kapaciteta rezervoarja za gorivo: 7.949 litrov
  • Kapaciteta rezervoarja za vodo: 2.839 litrov
  • Rezervoar za odpadne vode: 606 litrov
  • Rezervoar za sivo vodo: 606 litrov

Ne glede na to, ali uživate v mirnem križarjenju po morju ali sproščeni zabavi v pristanišču, Sessa Marine F60 združuje zmogljivost, stil in luksuz, kar zagotavlja nepozabno izkušnjo na vodi. Doživite izjemno – doživite F60.

Za vsa vprašanja, informacije ali načrtovanje obiska, ne oklevajte kontaktirati Nejca Kolariča na +386 31 300 903 ali Roka Juratovca na +386 51 425 700. Naša ekipa je že v Cannesu, da vam pomaga pri vseh potrebah in zagotovi, da bo vaš obisk festivala nepozaben.

Veselimo se vašega obiska na Cannes Yachting Festivalu, kjer bomo skupaj raziskovali najnovejše dosežke v svetu jahtinga. Ne zamudite priložnosti, da iz prve roke doživite, kaj vse lahko ponudi morje!


Editor:
Nejc Kolarič

Obiščite našo spletno trgovino z navtično opremo in izdelki za vodne športe!

Spletna trgovina: TUKAJ.

PODOBNI ČLANKI

LET
TRADICIJE
0 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
KOLES
1000 +