Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Open Line

Voyager 21S

Prostornost in eleganca na vodi

Voyager 21S predstavlja popolno združitev prostornosti, zmogljivosti in elegancije, zasnovan za tiste, ki si želijo več od svojega plovila. S skoraj 6,5 metra dolžine in sposobnostjo sprejema do 7 oseb je ta čoln idealen za večje skupine in družine, ki želijo skupaj raziskovati vodne radosti.

Voyager 21S omogoča impresivno hitrost in odlične plovne lastnosti, kar je ključno za dinamične izlete na morju, jezeru ali reki. Njegova oblika trupa je optimizirana za boljšo hidrodinamiko, kar zagotavlja gladko plovbo in manjšo porabo goriva, ne glede na vremenske razmere.

Notranjost tega čolna je razkošno opremljena z visokokakovostnimi materiali, ki zagotavljajo udobje in trpežnost. Prostorna sedežna garnitura nudi maksimalno sprostitev.

Zunanji del Voyagera 21S je prav tako premišljeno zasnovan. Velika sončna terasa na premcu čolna in dodaten prostor za sončenje na krmi nudita obilo prostora za sprostitev in sončenje. Integrirana kopalna platforma omogoča enostaven dostop do vode, kar je še posebej priročno pri kopanju ali vodnih športih.

Za tiste, ki iščejo čoln, ki združuje udobje, zmogljivost in prostornost, je Voyager 21S odlična izbira. Njegova robustna konstrukcija in sodoben dizajn zagotavljata, da bo ta čoln služil še mnogo let, hkrati pa bo ostal v središču pozornosti na vsaki vodni pustolovščini. Ta model je prava izbira za vse, ki si želijo nepozabnih trenutkov in brezkompromisno uživanje na vodi.

Prednosti in posebnosti plovila

Hull Innovative System H.I.S.

H.I.S. je ekskluzivna tehnologija, uporabljena v razvoju trupa in produkciji Ranieri plovil. H.I.S. sistem deluje na princip zračne blazine, ki jo ustvari zrak pod ladijskim trupom. Posledično je krmiljenje s čolnom lažje, omogoča hitrejše pospeševanje, zmanjša porabo goriva in poveča stabilnost ter zmogljivost.

Pri izdelavi plovil Ranieri so uporabljeni visoko kvalitetni materiali, pri samem razvoju pa sodelujejo strokovno usposobljeni arhitekti plovil, ki zagotavljajo vrhunski dizajn in kvalitetno plovbo. Vsi detajli na plovilu so izdelani do potankosti, kar jih uvršča v sam vrh proizvajalcev plovil v tem segmentu.

Zahvaljujoč razvojnemu centru, ki je pod budnim nadzorom, so za izdelavo uporabljeni najboljši materiali, ki jih je možno dobiti na tržišču. Selekcija materialov bazira na testnih študijah materialov, njihovi kvaliteti ter karakteristikah.

Ena večjih prednosti plovil Ranieri je v visoko kvalitetni plastiki plovila in sami izdelavi trupa, ki je bistveno bolj odporna na tresljaje med samo plovbo in s tem zmanjšuje verjetnost poškodb na trupu.

Oblika in značilnosti

RANIERI - REZULTAT NAJNAPREDNEJŠE TEHNOLOGIJE

AKTUALNA ZALOGA PLOVIL

Prebrskajte med pestrim naborom plovil po izredno dostopnih cenah.

Izkoristite naše prednosti

POPUST NA SERVIS

Pripada vam kar 10% popust na vse ponakupne servisne storitve.

ZIMOVANJE PLOVILA

V kolikor doma nimate prostora za svoje plovila , poskrbimo za zimovanje plovila v naši hali.

POPUST NA NAVTIČNO OPREMO

Na voljo imate še 10% popust na vso dodatno navtično opremo.

Velika ponudba prikolic na zalogi

Na zalogi imamo vse prikolice za plovila do 3500 kg.

REGISTRACIJA PLOVILA

Registracijo plovila in registracijsko nalepko lahko uredimo v vašem imenu.

UGODNO FINANCIRANJE

Uredimo najbolj optimalno financiranje za vaše plovilo.

PLOVILO NA KLJUČ

Poskrbimo za vgradnjo želene (dodatne) opreme, in nanos ativegetativnih premazov.

STROKOVNO SVETOVANJE

Strokovno svetovanje na podlagi več kot 800+ prodanih plovil do sedaj

DOSTAVA IN SPLAVITEV PLOVILA

Po želji vam uredimo dostavo plovila, pomoč pri splovitvi

NAVTIČNA OPREMA

Obišči našo spletno prodajalno, kjer zagotovo najdeš kaj zase.

LET
TRADICIJE
10 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
PLOVIL
100 +

Plačilo na obroke

V primeru nakupa motornega kolesa, plovila ali katerega koli vozila iz naše ponudbe, vam nudimo možnost obročnega odplačevanja s takojšnjo odobritvijo.

Uresničite svoje sanje z lahkotnostjo in fleksibilnostjo, ki vam jo omogočamo, že od 598.44 € na mesec.

Za natančen izračun mesečnega obroka, nas kontaktirajte na +386 51 222 122.

Plačilo na obroke z LeanPay

Svoj limit (najvišji znesek) za nakup na obroke lahko preverite na spodnji povezavi.

Preveri svoj limit >