Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Hišni sejem plovil in navtične opreme 2024 v prodajnem salonu Moto-Nautike

NAJNIŽJE CENE PLOVIL V LETU 2024

Neponovljiva priložnost za vse ljubitelje navtike

Pripravljeni na nepozabno navtično izkušnjo? Moto-Nautika, vodilni ponudnik plovil in navtične opreme v Sloveniji, z veseljem napoveduje hišni sejem plovil in opreme, ki bo potekal od 5. do 7. septembra 2024 v našem prodajnem centru v Miklavžu na Dravskem polju. Ta edinstveni dogodek bo priložnost za vse, ki se navdušujete nad navtiko, saj bo sejem ponujal izjemne popuste, ekskluzivne ponudbe in nepozabno vzdušje.

Zakaj obiskati hišni sejem plovil?

Hišni sejem plovil pri Moto-Nautiki je dogodek, ki ga preprosto ne smete zamuditi. Ne glede na to, ali ste dolgoletni navtik ali pa ste na začetku svoje navtične poti, bo naša široka ponudba zadovoljila vse vaše želje in potrebe. V treh dneh boste imeli možnost si ogledati in kupiti vrhunska (demo) plovila po najnižjih cenah, izkoristiti posebne popuste in ugodnosti za navtično opremo in vodne športe, ki so na voljo le v času sejma.

Popolna priložnost za ugoden nakup plovila

Če ste razmišljali o nakupu plovila, je hišni sejem plovil pravi čas za to. V sklopu sejma bomo ponujali izjemne popuste na vsa demo plovila. To je vaša priložnost, da si zagotovite visokokakovostno plovilo po najboljši ceni v letu. Vsa demo plovila so nova, v odličnem stanju, skrbno vzdrževana in pripravljena na nove dogodivščine na vodi.

Poleg tega boste imeli priložnost izkoristiti posebne popuste na prednaročila za sezono 2025. Na voljo bodo plovila prestižnih znamk, kot so Grand, Ranieri, Zar Formenti, Zar mini in Sessa Marine. Če že razmišljate o tem, kako boste preživeli naslednje poletje, je zdaj pravi čas, da si zagotovite svoje sanjsko plovilo po izjemni ceni.

Ugodnosti na prikolice

Na hišnem sejmu plovil 2024 bomo imeli posebno ponudbo prikolic za plovila. Kakovostna prikolica je ključnega pomena za varno in enostavno transportiranje vašega plovila, in zdaj jih lahko dobite po izjemnih cenah samo na našem sejmu.

Popusti na vso navtično opremo in na opremo za vodne športe

Navtična oprema je ključnega pomena za vsakega navtika, zato vam na našem sejmu ponujamo popuste na vse, kar potrebujete za popolno navtično izkušnjo. Ne glede na to, ali iščete novo varnostno opremo, navigacijske sisteme, pripomočke za vzdrževanje plovila ali dodatke za uživanje na vodi, boste pri nas našli vse, kar potrebujete, in to po ugodnih cenah.

Poleg navtične opreme pa pripravljamo še številne druge ugodnosti in posebne ponudbe, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne navtične navdušence. Če potrebujete wakeboard, SUP desko, rešilni jopič ali drugo opremo za vodne športe, vas bo naša ponudba zagotovo navdušila.

Vzdušje, kot ga pričakujete od Moto-Nautike

Hišni sejem plovil pri Moto-Nautiki ne bo le priložnost za nakup, temveč tudi dogodek, kjer se boste srečali s somišljeniki in delili svojo strast do navtike. Vzdušje bo sproščeno, prijetno in obarvano z navtičnim duhom, ki nas vse povezuje. Sejem bo tudi odlična priložnost, da spoznate naše prijazne in strokovne sodelavce, ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri plovila, opreme ali vam svetovali glede vseh vaših navtičnih vprašanj.

Kje in kdaj?

Sejem bo potekal v našem prodajnem salonu Moto-Nautika na Ptujski cesti 63, Miklavž na Dravskem polju, od 5. do 7. septembra 2024. Vrata bodo odprta vsak dan, v soboto pa bomo za vas odprti do 13. ure, kar vam omogoča dovolj časa, da si ogledate našo bogato ponudbo.

Povabilo vsem navtikom

Ne glede na to, ali ste že izkušen navtik ali pa se šele podajate na svojo prvo plovbo, vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na Hišnem sejmu plovil. To je priložnost, da si zagotovite vse, kar potrebujete za nepozabne navtične avanture, po cenah, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

Moto-Nautika je sinonim za kakovost, zanesljivost in strast do navtike. Zato se pridružite naši skupnosti navtikov in doživite dogodek, ki vas bo navdihnil ter vam omogočil, da kar najbolje izkoristite svojo ljubezen do vode.

Vabljeni! Ne zamudite te enkratne priložnosti in se udeležite hišnega sejma plovil. Pričakujemo vas z odprtimi rokami in številnimi presenečenji!

Moto-Nautika – vaš partner za nepozabne navtične izkušnje!

PODOBNI ČLANKI

LET
TRADICIJE
0 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
KOLES
1000 +