Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Open Line

Voyager 23S

Pustolovščina na vsakem valu

Voyager 23s, ki ga je izdelal Ranieri International, je idealna izbira za tiste, ki iščejo zmogljivo in vsestransko plovilo. Ta robusten motorni čoln, dolg približno 7 metrov, je zasnovan za različne morske pogoje, od mirnih obalnih izletov do bolj dinamičnega raziskovanja odprtih voda.

Za pogon Voyagera 23s skrbi zmogljiv izvenkrmni motor, ki omogoča impresivno hitrost in učinkovitost. Ta model je zasnovan tako, da zagotavlja odlično stabilnost in manevrirnost tudi pri višjih hitrostih, kar zagotavlja varno in prijetno vožnjo. S sposobnostjo, da hitro doseže in vzdržuje visoke hitrosti, Voyager 23s predstavlja odlično kombinacijo moči in zmogljivosti.

Notranjost čolna Voyager 23s je praktično zasnovana in vključuje vse potrebno za dnevne izlete na morje. Prostorna kokpitna površina ponuja veliko sedežev, ki se lahko spremenijo v prijetne ležalne površine, idealne za sončenje in sproščanje. Poudarek na ergonomiji in funkcionalnosti je očiten v vsakem elementu, od krmilnega mesta do prostora za shranjevanje.

Eden izmed vrhuncev je prostorna in dobro zasnovana kabina, ki lahko sprejme do 2 osebi za nočitev, kar čoln Voyager 23s naredi idealen za vikend pobeg. V kabini najdemo tudi priročno kuhinjo z osnovno opremo, ki omogoča pripravo obrokov na vodi, ter kompaktno kopalnico, ki zagotavlja dodatno udobje med daljšimi izleti.

Zunanji del čolna je prav tako impresiven, z izrazito in moderno obliko, ki ne samo da izgleda privlačno, ampak tudi izboljša aerodinamiko in splošno učinkovitost plovila. Prostorna kopalna platforma je idealna za plavanje in potapljanje, medtem ko dodatne funkcije, kot so teleskopska kopalna lestev in zunanji tuš, povečujejo funkcionalnost in užitek na vodi.

Voyager 23s je več kot samo čoln; je vaš spremljevalec za avanture na odprtih vodah, ki združuje udobje, zmogljivost in slog v enem paketu. Ne glede na to, ali iščete razburljiv ribolovni izlet ali sproščujoč dan na vodi s prijatelji in družino, Voyager 23s ponuja prilagodljivost in zmogljivosti, ki bodo izpolnile in presegle vaša pričakovanja.

Prednosti in posebnosti plovila

Hull Innovative System H.I.S.

H.I.S. je ekskluzivna tehnologija, uporabljena v razvoju trupa in produkciji Ranieri plovil. H.I.S. sistem deluje na princip zračne blazine, ki jo ustvari zrak pod ladijskim trupom. Posledično je krmiljenje s čolnom lažje, omogoča hitrejše pospeševanje, zmanjša porabo goriva in poveča stabilnost ter zmogljivost.

Pri izdelavi plovil Ranieri so uporabljeni visoko kvalitetni materiali, pri samem razvoju pa sodelujejo strokovno usposobljeni arhitekti plovil, ki zagotavljajo vrhunski dizajn in kvalitetno plovbo. Vsi detajli na plovilu so izdelani do potankosti, kar jih uvršča v sam vrh proizvajalcev plovil v tem segmentu.

Zahvaljujoč razvojnemu centru, ki je pod budnim nadzorom, so za izdelavo uporabljeni najboljši materiali, ki jih je možno dobiti na tržišču. Selekcija materialov bazira na testnih študijah materialov, njihovi kvaliteti ter karakteristikah.

Ena večjih prednosti plovil Ranieri je v visoko kvalitetni plastiki plovila in sami izdelavi trupa, ki je bistveno bolj odporna na tresljaje med samo plovbo in s tem zmanjšuje verjetnost poškodb na trupu.

Oblika in značilnosti

RANIERI - REZULTAT NAJNAPREDNEJŠE TEHNOLOGIJE

AKTUALNA ZALOGA PLOVIL

Prebrskajte med pestrim naborom plovil po izredno dostopnih cenah.

Izkoristite naše prednosti

POPUST NA SERVIS

Pripada vam kar 10% popust na vse ponakupne servisne storitve.

ZIMOVANJE PLOVILA

V kolikor doma nimate prostora za svoje plovila , poskrbimo za zimovanje plovila v naši hali.

POPUST NA NAVTIČNO OPREMO

Na voljo imate še 10% popust na vso dodatno navtično opremo.

Velika ponudba prikolic na zalogi

Na zalogi imamo vse prikolice za plovila do 3500 kg.

REGISTRACIJA PLOVILA

Registracijo plovila in registracijsko nalepko lahko uredimo v vašem imenu.

UGODNO FINANCIRANJE

Uredimo najbolj optimalno financiranje za vaše plovilo.

PLOVILO NA KLJUČ

Poskrbimo za vgradnjo želene (dodatne) opreme, in nanos ativegetativnih premazov.

STROKOVNO SVETOVANJE

Strokovno svetovanje na podlagi več kot 800+ prodanih plovil do sedaj

DOSTAVA IN SPLAVITEV PLOVILA

Po želji vam uredimo dostavo plovila, pomoč pri splovitvi

NAVTIČNA OPREMA

Obišči našo spletno prodajalno, kjer zagotovo najdeš kaj zase.

LET
TRADICIJE
10 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
PLOVIL
100 +

Plačilo na obroke

V primeru nakupa motornega kolesa, plovila ali katerega koli vozila iz naše ponudbe, vam nudimo možnost obročnega odplačevanja s takojšnjo odobritvijo.

Uresničite svoje sanje z lahkotnostjo in fleksibilnostjo, ki vam jo omogočamo, že od 598.44 € na mesec.

Za natančen izračun mesečnega obroka, nas kontaktirajte na +386 51 222 122.

Plačilo na obroke z LeanPay

Svoj limit (najvišji znesek) za nakup na obroke lahko preverite na spodnji povezavi.

Preveri svoj limit >