Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Vodni športi za popestritev počitnic

Vodni športi so več kot le način, kako se ohladiti v vročih poletnih dneh – so strast, avantura in popoln način, kako preživeti čas v naravi. Če ste ljubitelj adrenalina imamo za vas pravo rešitev. V naši trgovini ponujamo širok spekter opreme za vodne športe, ki vam bo pomagala izkoristiti vse, kar ponujajo morje, jezera in reke. Oglejte si našo pestro ponudbo in se pripravite na nepozabne vodne avanture!

Supanje

Stand-up paddleboarding (SUP) je eden izmed najhitreje rastočih vodnih športov na svetu. Je odlična vadba za celotno telo, ki hkrati ponuja sproščujočo izkušnjo na vodi. Ne glede na to, ali se odpravljate na mirno jezero ali osvajate valove, pri nas najdete različne deske in vesla, prilagojene vašim potrebam. Ponujamo tudi napihljive deske, ki so enostavne za transport in shranjevanje.

Oglejte si našo ponudbo SUP desk in opreme: SUPI 

Kajakaštvo

Kajakaštvo je popoln način za raziskovanje naravnih lepot obalnih linij, rek in jezer. Naša ponudba vključuje različne kvalitetne JOBE kajake. Poleg tega imamo vso potrebno dodatno opremo, kot so vesla, varnostne jopiče in nepremočljive torbe, da bo vaša avantura varna in prijetna.

Oglejte si našo ponudbo kajakov in opreme: KAJAKI 

Wakeboarding

Za tiste, ki si želijo adrenalina in hitrostne zabave na vodi, je wakeboarding prava izbira. Ta šport združuje elemente smučanja na vodi in surfanja, kar omogoča neverjetne akrobacije in trike. V naši trgovini najdete vrhunske wakeboarde in vso pripadajočo opremo, ki vam bo omogočila nepozabne trenutke na vodi.

Oglejte si našo ponudbo wakeboardov in opreme: WAKEBOARD 

Vodne tube: zabava za vso družino

Vodne tube so odlična izbira za zabavo z družino in prijatelji. So preproste za uporabo in zagotavljajo ure smeha in veselja. Naša ponudba vključuje različne velikosti in oblike vodnih tub, ki so primerne za vse starosti. Ne glede na to, ali iščete mirno vožnjo ali adrenalinsko zabavo, imamo pravo tubo za vas. Tube lahko enostavno priključite na vaše plovilo. Če ga še nimate, si poglejte zalogo naših plovil, ki so na voljo TAKOJ. 

Oglejte si našo ponudbo vodnih tub: TUBE 

Rešilni jopiči: nujna oprema na čolnih in pri vodnih športih

Varnost na vodi je na prvem mestu. Naša ponudba rešilnih jopičev zagotavlja visoko stopnjo varnosti in udobja. Imamo jopiče za otroke in odrasle, ki so primerni za različne vodne športe. S kakovostnimi rešilnimi jopiči boste lahko brezskrbno uživali v svojih vodnih avanturah.

Oglejte si našo ponudbo rešilnih jopičev: JOPIČI. 

Neoprenske obleke vas zaščitijo pred hladom

Neoprenske obleke so ključni kos opreme za tiste, ki želijo podaljšati svojo sezono vodnih športov v hladnejših mesecih. Naše neoprenske obleke so zasnovane za maksimalno udobje in toploto, kar vam omogoča daljše uživanje na vodi. Ponujamo različne modele in debeline, ki ustrezajo vašim potrebam.

Oglejte si našo ponudbo neoprenskih oblek: NEOPREN

Navtična oprema

Za tiste, ki uživajo v plovbi, je kakovostna navtična oprema ključnega pomena. V naši trgovini ponujamo širok izbor navtične opreme, vključno z navigacijskimi napravami, sidri, vrvmi, lučmi in drugimi pripomočki, ki bodo izboljšali vašo plovbo. Naša navtična oprema je od priznanih blagovnih znamk in zagotavlja varnost, udobje in učinkovitost na vodi.

Oglejte si našo ponudbo navtične opreme: NAVTIKA

 

Zakaj izbrati našo trgovino?

Naša trgovina se ponaša z bogato izbiro vrhunske opreme za vodne športe, ki vam nudi tudi garancijo. Sodelujemo le z najboljšimi blagovnimi znamkami, ki zagotavljajo kakovost in vzdržljivost. Naša ekipa strokovnjakov vam je vedno na voljo za svetovanje in pomoč pri izbiri prave opreme. Poleg tega redno ponujamo akcije in popuste, da bo vaša izkušnja še bolj prijetna.

Ne odlašajte, obiščite našo spletno stran in odkrijte vse, kar potrebujete za svoje naslednje vodne avanture. Pridružite se številnim zadovoljnim strankam, ki so že odkrile prednosti nakupovanja pri nas. Vaša popolna vodna izkušnja se začne tukaj!

Spletna trgovina: TUKAJ 

Moto-Nautika d.o.o, ptujska cesta 63, 2204 Miklavž

 

PODOBNI ČLANKI

LET
TRADICIJE
10 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
PLOVIL
100 +