Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

ranieri international 255 xl

Novo za sezono 2025: Ranieri Next 255 LX

Ranieri Next 255 LX je najnovejši model v liniji priznanih italijanskih proizvajalcev Ranieri International, ki združuje inovativno obliko in praktičnost za ljubitelje morskih dogodivščin. Ta 7,8 metrov dolg kabinski čoln je zasnovan tako, da zadovolji različne potrebe, od sproščenih dnevnih izletov do udobnih nočitev na vodi.

Oblika in zasnova

Čoln izstopa s svojo elegantno in športno obliko, ki vključuje sodoben trup, optimiziran za zmanjšanje hidrodinamičnega upora. Trup je zasnovan tako, da izboljšuje učinkovitost goriva in zagotavlja gladko plovbo tudi pri večjih hitrostih. Ena izmed ključnih lastnosti trupa je sistem za absorpcijo udarcev, ki izboljšuje stabilnost in udobje na vodi, še posebej v razburkanih pogojih.

Motor in zmogljivost

Ranieri Next 255 LX poganja izvenkrmni motor z močjo od 200 do 350 konjskih moči, kar omogoča impresivno hitrost in agilnost. Ta širok razpon možnosti pogona omogoča prilagodljivost glede na potrebe in želje uporabnikov, bodisi za hitrejše potovanje bodisi za bolj ekonomično porabo goriva.

Udobje na krovu

Čoln je zasnovan z mislijo na udobje in funkcionalnost. Na krovu se nahaja prostorna sončna ploščad, ki je idealna za sončenje in sproščanje. Zunanja kuhinja, opremljena z vsemi potrebnimi napravami, omogoča pripravo obrokov na prostem, kar je popolno za družinska druženja ali piknike na vodi.

Kabina, ki se nahaja pod palubo, je opremljena s kakovostnimi materiali in ponuja dovolj prostora za udobno bivanje. Notranjost vključuje prostorno ležišče za dve osebi, kar omogoča nočitve na vodi. Poleg tega je kabina opremljena z ločeno kopalnico, kar zagotavlja dodatno udobje in zasebnost.

Prilagodljivost in vsestranskost

Ranieri Next 255 LX je idealen čoln za različne aktivnosti na vodi, od sproščenih družinskih izletov do bolj intenzivnih vodnih športov. Njegova vsestranskost in prilagodljivost sta ključni prednosti, zaradi katerih je primeren za širok spekter uporabnikov, od začetnikov do izkušenih mornarjev.

Dodatna oprema in možnosti personalizacije

Proizvajalci so poskrbeli, da čoln ponuja tudi možnost prilagoditve in dodatne opreme, kar omogoča uporabnikom, da ga prilagodijo svojim specifičnim potrebam in željam. Med možnostmi personalizacije so različni paketi opreme, vključno z navigacijskimi sistemi, avdio opremo in drugimi dodatki, ki izboljšujejo izkušnjo na vodi.

Ranieri Next 255 LX je inovativna rešitev za vse, ki iščejo združitev elegance, zmogljivosti in udobja v enem čolnu. Njegova zasnova in funkcionalnost ga postavljata v ospredje med kabinskimi čolni, kar ga dela odličnega spremljevalca za vse, ki si želijo uživati v morskih dogodivščinah.

Tehnični podatki čolna Ranieri Next 255 LX

Tukaj so tehnične lastnosti čolna Ranieri Next 255 LX:

  1. Dolžina čolna: 7,80 metra
  2. Širina čolna: 2,50 metra
  3. Teža: Približno 2.200 kg
  4. Kapaciteta goriva: 320 litrov
  5. Kapaciteta rezervoarja za vodo: 80 litrov
  6. Največja moč motorja: Do 350 konjskih moči
  7. Priporočena moč motorja: Od 200 do 350 konjskih moči
  8. Število ležišč: 2, kopalnica: 1
  9. Največje število oseb: 8

 

Več informacij o čolnu in naročila:

 

PODOBNI ČLANKI

LET
TRADICIJE
10 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
PLOVIL
100 +