Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

biograd boat show

Moto-Nautika premierno predstavlja Ranieri Next 255 LX na Biograd Boat Showu 2024

Moto-Nautika z veseljem napoveduje svojo udeležbo na 25. Biograd Boat Showu 2024, ki bo potekal od 23. do 27. oktobra v Biogradu na Moru. Ta sejem velja za enega največjih navtičnih dogodkov v regiji, saj združuje več kot 400 razstavljavcev in 400 plovil, od katerih jih bo 260 razstavljenih v vodi. Sejem je postal nepogrešljiv za ljubitelje navtike, saj ponuja bogat program, številne predstavitve, izobraževalne delavnice in veliko priložnosti za poslovno mreženje.

Na letošnjem sejmu bo Moto-Nautika premierno predstavila težko pričakovani model Ranieri Next 255 LX. Obiskovalci bodo imeli ekskluzivno priložnost osebno preizkusiti najnovejši model in oddati prednaročila za sezono 2025. Ranieri Next 255 LX združuje eleganten dizajn, izjemno vodljivost in napredne tehnične rešitve, zaradi česar je popolna izbira za vse, ki iščejo udobje in zmogljivost na morju.

Ekskluzivne priložnosti za prednaročila

Bodoči lastniki bodo na sejmu med prvimi lahko zagotovili svoj Ranieri Next 255 LX za sezono 2025. Moto-Nautika bo ponujala ekskluzivne ugodnosti, vključno z možnostjo prilagajanja opreme in tehnične podpore, kar bo olajšalo celoten proces nakupa. Model je zasnovan za vse vremenske pogoje in omogoča široke možnosti personalizacije, s čimer lahko lastniki ustvarijo plovilo po svojih željah.

Izkušena ekipa Moto-Nautike bo na voljo za svetovanje glede tehničnih specifikacij in vseh drugih vprašanj v zvezi s plovili. Z dolgoletnimi izkušnjami bo Moto-Nautika poskrbela, da bo vaša izbira brezskrbna in popolnoma prilagojena vašim potrebam.

Kaj naredi Ranieri Next 255 LX tako posebno plovilo?

Ranieri Next 255 LX izstopa zaradi inovativnega dizajna, ki združuje luksuz in funkcionalnost. S svojo dolžino nekaj več kot 8 metrov ponuja prostorno razporeditev tako v kabini kot na palubi, kar omogoča udobno plovbo na daljših izletih. Plovilo je opremljeno z napredno navigacijsko tehnologijo, ki olajša upravljanje tudi v zahtevnejših pogojih, njegova konstrukcija pa je zasnovana za optimalno stabilnost in hitrost. Poleg tega ponuja številne možnosti prilagoditev, kar pomeni, da lahko bodoči lastniki prilagodijo opremo in notranje razporeditve svojim potrebam. Vrhunski materiali, pametno izkoriščen prostor in tehnične inovacije naredijo Ranieri Next 255 LX eno najbolj iskanih plovil v svojem razredu.

Obiščite Moto-Nautiko na Biograd Boat Showu 2024

Sejem bo potekal od 23. do 27. oktobra 2024, znan pa je po bogatem programu in veliki obiskanosti. Ne zamudite priložnosti, da si ogledate premierno predstavitev Ranieri Next 255 LX in se pogovorite z našimi strokovnjaki. Obiščite nas in odkrijte najnovejše trende v navtiki!

Kontaktni podatki:

Moto-Nautika d.o.o
Spletna stran: www.moto-nautika.com
Prodajna vprašanja: +386 31 300 903
E-pošta: [email protected]

PODOBNI ČLANKI

LET
TRADICIJE
10 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
PLOVIL
100 +