Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Izlet z motorjem: 6 skritih kotičkov, ki jih morate obiskati!

Izbrali smo šest lepih mest, ki ležijo blizu Slovenije in so čudovita priložnost za izlet z motorjem! Izkoristite lepo vreme in se podajte na izlet z motorjem, hkrati pa raziščite zanimiva mesta, ki vas bodo navdušila s svojo lepoto!

  1. Cividale del Friuli, Italija

Zanimivosti:

Mesto je znano po svojem srednjeveškem mostu Ponte del Diavolo in Langobardskem templju, ki je UNESCO svetovna dediščina. Ne zamudite tudi obiska čudovitega starih mestnega jedra z živahnimi kavarnami.

Oddaljenost od Ljubljane:

Približno 120 km.

  1. Pazin, Hrvaška

Zanimivosti:

Pazinski kaštel, ki se nahaja nad impresivno Pazinsko jamo, je glavna atrakcija. V mestu se lahko udeležite tudi pustolovskega parka nad jamo ali obiščete muzej z etnografsko zbirko.

Oddaljenost od Ljubljane: 

Približno 130 km.

  1. Feldkirch, Avstrija

Zanimivosti:

Oglejte si Schattenburg, dobro ohranjen srednjeveški grad, ki zdaj služi kot muzej. Uživajte tudi v čudovitem mestnem središču z zgodovinskimi zgradbami.

Oddaljenost od Ljubljane: 

Približno 430 km.

  1. Tarvisio, Italija

Zanimivosti:

Tarvisio je znan po svojih tržnicah, kjer lahko kupite lokalne izdelke in rokodelske izdelke. V okolici so čudovite pohodniške in kolesarske poti ter Fusine jezera, ki so še posebej slikovita.

Oddaljenost od Ljubljane: 

Približno 110 km.

  1. Bad Aussee, Avstrija

Zanimivosti:

Bad Aussee (in okolica) je osrčje avstrijske regije Salzkammergut, znano po svojih solnih rudnikih in kot center avstrijske tradicije nošenja dirndlov (tradicionalnih oblačil). Obiskovalci lahko raziskujejo čudovito naravno okolje, vključno z območjem jezera Grundlsee, ki ponuja osupljive poglede in odlične priložnosti za vodne športe ter pohodništvo. Ne zamudite tudi Altausseer See, še enega čudovitega jezera, obdajajočega mesteca z bogato zgodovino in kulturo.

Oddaljenost od Ljubljane: 

Približno 220 km.

  1. Balatonfüred, Madžarska

Zanimivosti:

To mesto na severni obali Blatnega jezera je znano po svojih termalnih vrelcih in vinogradih. Odlično je za sproščujoče dni ob jezeru ali raziskovanje okoliških hribov in vinorodnih območij.

Oddaljenost od Ljubljane

Približno 280 km.

Vsaka od teh destinacij prinaša svoj edinstveni čar in zagotavlja izjemne poti za motoriste, ki iščejo mir in avtentičnost daleč od turističnega vrveža. Prepustite se čarom neodkritih cest in krajših pobegov, ki čakajo, da jih raziščete!

Odkrijte svoj naslednji motociklistični dragulj pri podjetju MOTO-NAUTIKA!

Specializirani smo za vse, kar potrebujete na področju motociklizma – od najnovejših modelov motorjev do vrhunske opreme. Naši izkušeni prodajni svetovalci so tukaj, da vam pomagajo izbrati popolno opremo, ki bo ustrezala vašemu stilu in potrebam. Obiščite nas na Ptujski cesti 63 v Miklavžu na Dravskem polju in doživite pravo motociklistično gostoljubje. V MOTO-NAUTIKI vas čaka vznemirljiva izkušnja, ki bo presegla vsa vaša pričakovanja!

Vabimo vas tudi, da pobrskate po naši spletni trgovini MOTO-NAUTIKA SHOP in si izberete svojo opremo že TUKAJ.

Če razmišljate o nakupu novega motorja, preverite našo ponudbo: TUKAJ.

Motoristično opremo si lahko ogledate TUKAJ.

Ponudbo motorističnih kovčkov si oglejte TUKAJ.

Potovalne čelade pa si lahko ogledate TUKAJ.

PODOBNI ČLANKI

LET
TRADICIJE
0 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
KOLES
1000 +