Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Cayman

Cayman 45 CRUISER

Cayman 45.0 Cruiser je tako največje plovilo, ki jo je kadarkoli zgradila znamka Ranieri International, s čimer se bo postavila kot  »luksuzno« paradno plovilo, saj bo že zelo bogato opremljeno s standardno opremo, ki jo bo seveda  mogoče dodatno prilagoditi v različnih vidikih.

»Novi Cayman 45.0 Cruiser ohranja družinsko tehnologijo svojih manjših predhodnikov, Cayman 38.0 in Cayman 35.0, in predstavlja popolno sintezo sposobnosti ladjedelnice za združevanje najbolj inovativnih materialov in najnaprednejših tehnik obdelave z zelo prefinjenim ter inovativnim dizajnom,« pojasnjujejo pri Ranieri International. »S plovilom Cayman 45.0 Cruiser želimo uravnoteženo združiti eleganco, udobje in izjemno zmogljivost ter tako postaviti nove tržne standarde.«

Novo Ranierijevo Maxi-Rib plovilo bo dolgo 14 metrov. Kar zadeva konstrukcijo, je bil Cayman 45.0 Cruiser, tako kot vsi drugi iz italijanske ladjedelnice, zasnovan in izdelan s tehnologijo “popolnoma razvitega kokpit sistema”, ekskluzivne tehnike, ki jo je izpopolnil Ranieri International in katere namen je optimizirati proizvodnjo procesov z ustvarjanjem enodelne palube, tj. združevanja palube, dna kabine in tehnične namestitve omaric za shranjevanje ter rezervoarjev za gorivo in vodo v enem samem kalupu.

Cayman 45.0 Cruiser bo imel kot standardno opremo popolnoma novo, zelo široko in zaščitno trdo streho, ki bo lastniku in njegovim gostom omogočila, da v celoti izkoristijo bivalni prostor na palubi, zahvaljujoč razširitvi senčnega območja s tendo, pritrjeno na karbonske palice. Kar zadeva pogon, se je ladjedelnica odločila za tri motorje s 450 konjskimi močmi.

Prednosti in posebnosti plovila

Hull Innovative System H.I.S.

H.I.S. je ekskluzivna tehnologija, uporabljena v razvoju trupa in produkciji Ranieri plovil. H.I.S. sistem deluje na princip zračne blazine, ki jo ustvari zrak pod ladijskim trupom. Posledično je krmiljenje s čolnom lažje, omogoča hitrejše pospeševanje, zmanjša porabo goriva in poveča stabilnost ter zmogljivost.

Pri izdelavi plovil Ranieri so uporabljeni visoko kvalitetni materiali, pri samem razvoju pa sodelujejo strokovno usposobljeni arhitekti plovil, ki zagotavljajo vrhunski dizajn in kvalitetno plovbo. Vsi detajli na plovilu so izdelani do potankosti, kar jih uvršča v sam vrh proizvajalcev plovil v tem segmentu.

Zahvaljujoč razvojnemu centru, ki je pod budnim nadzorom, so za izdelavo uporabljeni najboljši materiali, ki jih je možno dobiti na tržišču. Selekcija materialov bazira na testnih študijah materialov, njihovi kvaliteti ter karakteristikah.

Ena večjih prednosti plovil Ranieri je v visoko kvalitetni plastiki plovila in sami izdelavi trupa, ki je bistveno bolj odporna na tresljaje med samo plovbo in s tem zmanjšuje verjetnost poškodb na trupu.

Oblika in značilnosti

RANIERI - REZULTAT NAJNAPREDNEJŠE TEHNOLOGIJE

AKTUALNA ZALOGA PLOVIL

Prebrskajte med pestrim naborom plovil po izredno dostopnih cenah.

Izkoristite naše prednosti

POPUST NA SERVIS

Pripada vam kar 10% popust na vse ponakupne servisne storitve.

ZIMOVANJE PLOVILA

V kolikor doma nimate prostora za svoje plovila , poskrbimo za zimovanje plovila v naši hali.

POPUST NA NAVTIČNO OPREMO

Na voljo imate še 10% popust na vso dodatno navtično opremo.

Velika ponudba prikolic na zalogi

Na zalogi imamo vse prikolice za plovila do 3500 kg.

REGISTRACIJA PLOVILA

Registracijo plovila in registracijsko nalepko lahko uredimo v vašem imenu.

UGODNO FINANCIRANJE

Uredimo najbolj optimalno financiranje za vaše plovilo.

PLOVILO NA KLJUČ

Poskrbimo za vgradnjo želene (dodatne) opreme, in nanos ativegetativnih premazov.

STROKOVNO SVETOVANJE

Strokovno svetovanje na podlagi več kot 800+ prodanih plovil do sedaj

DOSTAVA IN SPLAVITEV PLOVILA

Po želji vam uredimo dostavo plovila, pomoč pri splovitvi

NAVTIČNA OPREMA

Obišči našo spletno prodajalno, kjer zagotovo najdeš kaj zase.

LET
TRADICIJE
10 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
PLOVIL
100 +

Plačilo na obroke

V primeru nakupa motornega kolesa, plovila ali katerega koli vozila iz naše ponudbe, vam nudimo možnost obročnega odplačevanja s takojšnjo odobritvijo.

Uresničite svoje sanje z lahkotnostjo in fleksibilnostjo, ki vam jo omogočamo, že od 9821.50 € na mesec.

Za natančen izračun mesečnega obroka, nas kontaktirajte na +386 51 222 122.

Plačilo na obroke z LeanPay

Svoj limit (najvišji znesek) za nakup na obroke lahko preverite na spodnji povezavi.

Preveri svoj limit >