Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

storitve za plovilo

Celovite storitve za vaše plovilo: Kaj vse vam nudimo v podjetju Moto-Nautika?

Podjetje Moto-Nautika se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami na področju navtike in ponuja celovite storitve za plovilo. Naš cilj je, da strankam omogočimo brezskrbno uživanje v njihovih plovilih, saj za njih prevzamemo celotno skrb in vzdrževanje. Od cenitev po škodi za zavarovalnice do zimovanja plovil – vsaka storitev je zasnovana tako, da zadostimo najvišjim standardom kakovosti in varnosti. V nadaljevanju podrobneje predstavljamo naše storitve.

Cenitve plovil po škodi za zavarovalnice

Cenitve plovil po škodi za zavarovalnice

Ko pride do nesreče ali škode na vašem plovilu, je ključnega pomena, da se škoda pravilno oceni in da se vsa potrebna dokumentacija pripravi strokovno in pravočasno. V podjetju Moto-Nautika nudimo strokovne cenitve plovil po škodi za zavarovalnice. Naša ekipa strokovnjakov ima obsežno znanje in izkušnje na tem področju, zato lahko zagotovimo natančne ocene, ki upoštevajo vse dejavnike. Poleg tega sodelujemo z večino zavarovalnic, kar omogoča nemoteno obravnavo vašega primera in hitro izplačilo odškodnine.

Poliestrska popravila na plovilih

Poliester je eden najpogosteje uporabljenih materialov pri gradnji plovil, saj je lahek, vzdržljiv in enostaven za obdelavo. Vendar pa tudi poliester sčasoma lahko pokaže znake obrabe ali pa pride do poškodb zaradi nesreč. V Moto-Nautika nudimo strokovna poliestrska popravila na plovilih. Naši mojstri imajo dolgoletne izkušnje in uporabljajo najnovejšo tehnologijo za zagotavljanje trajnih in estetsko brezhibnih popravil. Od manjših prask do večjih poškodb, naše popravilo bo vašemu plovilu povrnilo prvotni sijaj in funkcionalnost.

Antivegetativni premazi in obnove (Antifouling)

Plovila, ki daljše obdobje preživijo v vodi, so podvržena rasti alg, školjk in drugih morskih organizmov, kar lahko negativno vpliva na njihovo plovnost in hitrost. Da bi preprečili tovrstne težave, nudimo storitev nanosa antivegetativnih premazov oziroma antifoulinga. Naši premazi so visoko učinkoviti in dolgotrajni, kar pomeni, da bo vaše plovilo ostalo v optimalnem stanju skozi celotno sezono. Poleg tega poskrbimo tudi za obnovo starih premazov in odstranitev obstoječe rasti, kar vašemu plovilu omogoča boljše zmogljivosti in daljšo življenjsko dobo.

Če želite antifouling narediti sami, vam v našem prodajnem salonu in v spletni trgovini nudimo nakup izdelkov TUKAJ.

Vgradnja dodatne opreme na plovila

Vsako plovilo je edinstveno in prilagojeno potrebam svojega lastnika. V Moto-Nautika nudimo storitev vgradnje dodatne opreme na plovila, da bi zagotovili, da vaše plovilo izpolnjuje vse vaše zahteve. Ne glede na to, ali gre za namestitev novih navigacijskih sistemov, sončnih panelov, sidrnih sistemov ali dodatne razsvetljave, naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela za kakovostno in varno vgradnjo. Z našo pomočjo boste lahko izboljšali funkcionalnost svojega plovila in si zagotovili še bolj prijetno doživetje na vodi.

Dodatno opremo za plovila si lahko ogledate TUKAJ.

Servis, popravila in diagnostika motorjev

Motor je srce vsakega plovila, zato je njegovo redno vzdrževanje ključnega pomena za varno in zanesljivo plovbo. V Moto-Nautika nudimo celovito storitev servisa, popravil in diagnostike motorjev. Naša ekipa izkušenih mehanikov se nenehno izobražuje in spremlja najnovejše trende v industriji, da lahko zagotovi vrhunsko storitev za vse vrste motorjev, od notranjih do zunanjih. Redni servisi in pravočasna diagnostika lahko preprečijo večje okvare in podaljšajo življenjsko dobo vašega motorja, kar pomeni manj skrbi in več užitkov na vodi.

Zimovanje plovil

Ko se sezona konča in temperature začnejo padati, je čas, da poskrbite za varno shranjevanje vašega plovila. V Moto-Nautika nudimo storitev zimovanja plovil, kjer poskrbimo, da bo vaše plovilo varno zaščiteno pred vremenskimi vplivi in pripravljeno na naslednjo sezono. Poleg shranjevanja poskrbimo tudi za vse potrebne postopke, kot so konzervacija motorja, odstranjevanje vode iz sistema, čiščenje in prekrivanje plovila. Naš cilj je, da vaše plovilo preživi zimo v najboljšem možnem stanju in da ga spomladi le odpeljete na vodo brez dodatnih skrbi.

Dostava na želeno lokacijo

V podjetju Moto-Nautika razumemo, da lahko prevoz plovila predstavlja velik logistični izziv, zato nudimo storitev dostave plovila na želeno lokacijo. Ne glede na to, ali potrebujete prevoz do marine, servisa ali zimskega skladišča, naš izkušen tim bo poskrbel za varen in zanesljiv transport vašega plovila. Z našo storitvijo se lahko izognete stresu in neprijetnostim, ki jih lahko prinese prevoz plovila, ter si zagotovite, da bo vaše plovilo dostavljeno pravočasno in brez težav.

Izposoja prikolice za plovila

Za tiste, ki potrebujejo začasno rešitev za prevoz svojega plovila, nudimo tudi storitev izposoje prikolice. Naše prikolice so redno vzdrževane in primerne za različne velikosti in tipe plovil. Izposoja prikolice je idealna rešitev za enkratne prevoze, ko ne želite investirati v lastno prikolico. Naša ekipa vam bo pomagala izbrati pravo prikolico in vam svetovala pri pravilni uporabi, da bo prevoz potekal varno in brez težav.

Podjetje Moto-Nautika se zavezuje, da bo vsakemu lastniku plovila zagotovilo vrhunske storitve, ki bodo njegovemu plovilu podaljšale življenjsko dobo in zagotovile nemoteno in varno plovbo. Ne glede na to, ali potrebujete cenitev po škodi za zavarovalnice, popravila, vzdrževanje ali prevoz, smo tukaj, da vam pomagamo. Zaupajte nam svoje plovilo in poskrbeli bomo, da bo vedno pripravljeno na nova morska doživetja.

REZERVACIJA TERMINA

Želite ponudbo? Naj vas naši sodelavci kontaktirajo?

Posredujte nam vaše kontakte in mi bomo poskrbeli za vse ostalo:  SERVIS

REZERVNI DELI IN SPREJEM V SERVIS

T: 02 629 04 00 (odzivna št. #1)
M: +386 31 386 951
E: [email protected]

PODOBNI ČLANKI

LET
TRADICIJE
10 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
PLOVIL
100 +