Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Sundeck

Shadow 19

Dinamičnost in stil v kompaktni obliki

Shadow 19, ki ga ponuja Ranieri International, je izjemno privlačen in funkcionalen motorni čoln, idealen za tiste, ki iščejo kakovost in zmogljivost v kompaktnem paketu. Dolg približno 5,65 metra, ta model združuje dinamičen dizajn z izjemno funkcionalnostjo, kar ga naredi popolnega za dnevne izlete in aktivnosti na vodi.

Ta čoln je opremljen z zmogljivim izvenkrmnim motorjem, ki omogoča odlično hitrost in učinkovitost. Posebnost Shadow 19 je njegov hidrodinamičen trup, zasnovan za maksimalno stabilnost in varnost pri visokih hitrostih. Ne glede na to, ali ste izkušen mornar ali začetnik, vam Shadow 19 zagotavlja gladko in prijetno plovbo.

Notranjost Shadow 19 je skrbno zasnovana za maksimalno udobje in praktičnost. Prostoren in dobro organiziran kokpit vsebuje udobne sedeže in široko krmilno konzolo, ki zagotavlja enostavno upravljanje in odlično preglednost. Plovilo ponuja tudi precej prostora za shranjevanje, kar je idealno za shranjevanje vse potrebne opreme za dan na vodi.

Kljub svoji kompaktni velikosti, Shadow 19 ne skopari z dodatki. Na voljo so različne možnosti prilagajanja, ki vam omogočajo, da čoln prilagodite svojim željam in potrebam. Od dodatne opreme za ribolov do različnih izbir oblazinjenja in barv, lahko Shadow 19 spremenite v svoj popoln morski beg.

Zunanji del čolna je prav tako impresiven, s sodobnim in aerodinamičnim dizajnom, ki ne samo izboljša performanse, ampak tudi zagotavlja, da boste na vodi vedno opaženi. Dodatne funkcije, kot so prostorna kopalna platforma in integrirana kopalna lestev, nadalje povečujejo funkcionalnost tega čolna, omogočajo enostaven dostop do vode in povečujejo užitek pri različnih vodnih športih.

Shadow 19 je več kot samo čoln; je vaša vstopnica za avanturo, ki združuje vse, kar potrebujete za nepozabne dni na vodi, v paketu, ki je enostaven za upravljanje, vzdrževanje in shranjevanje. Ta model je popolna izbira za tiste, ki želijo uživati v morju brez kompromisov na področju kakovosti in stila.

Prednosti in posebnosti plovila

Hull Innovative System H.I.S.

H.I.S. je ekskluzivna tehnologija, uporabljena v razvoju trupa in produkciji Ranieri plovil. H.I.S. sistem deluje na princip zračne blazine, ki jo ustvari zrak pod ladijskim trupom. Posledično je krmiljenje s čolnom lažje, omogoča hitrejše pospeševanje, zmanjša porabo goriva in poveča stabilnost ter zmogljivost.

Pri izdelavi plovil Ranieri so uporabljeni visoko kvalitetni materiali, pri samem razvoju pa sodelujejo strokovno usposobljeni arhitekti plovil, ki zagotavljajo vrhunski dizajn in kvalitetno plovbo. Vsi detajli na plovilu so izdelani do potankosti, kar jih uvršča v sam vrh proizvajalcev plovil v tem segmentu.

Zahvaljujoč razvojnemu centru, ki je pod budnim nadzorom, so za izdelavo uporabljeni najboljši materiali, ki jih je možno dobiti na tržišču. Selekcija materialov bazira na testnih študijah materialov, njihovi kvaliteti ter karakteristikah.

Ena večjih prednosti plovil Ranieri je v visoko kvalitetni plastiki plovila in sami izdelavi trupa, ki je bistveno bolj odporna na tresljaje med samo plovbo in s tem zmanjšuje verjetnost poškodb na trupu.

Oblika in značilnosti

RANIERI - REZULTAT NAJNAPREDNEJŠE TEHNOLOGIJE

AKTUALNA ZALOGA PLOVIL

Prebrskajte med pestrim naborom plovil po izredno dostopnih cenah.

Izkoristite naše prednosti

POPUST NA SERVIS

Pripada vam kar 10% popust na vse ponakupne servisne storitve.

ZIMOVANJE PLOVILA

V kolikor doma nimate prostora za svoje plovila , poskrbimo za zimovanje plovila v naši hali.

POPUST NA NAVTIČNO OPREMO

Na voljo imate še 10% popust na vso dodatno navtično opremo.

Velika ponudba prikolic na zalogi

Na zalogi imamo vse prikolice za plovila do 3500 kg.

REGISTRACIJA PLOVILA

Registracijo plovila in registracijsko nalepko lahko uredimo v vašem imenu.

UGODNO FINANCIRANJE

Uredimo najbolj optimalno financiranje za vaše plovilo.

PLOVILO NA KLJUČ

Poskrbimo za vgradnjo želene (dodatne) opreme, in nanos ativegetativnih premazov.

STROKOVNO SVETOVANJE

Strokovno svetovanje na podlagi več kot 800+ prodanih plovil do sedaj

DOSTAVA IN SPLAVITEV PLOVILA

Po želji vam uredimo dostavo plovila, pomoč pri splovitvi

NAVTIČNA OPREMA

Obišči našo spletno prodajalno, kjer zagotovo najdeš kaj zase.

LET
TRADICIJE
10 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
PLOVIL
100 +

Plačilo na obroke

V primeru nakupa motornega kolesa, plovila ali katerega koli vozila iz naše ponudbe, vam nudimo možnost obročnega odplačevanja s takojšnjo odobritvijo.

Uresničite svoje sanje z lahkotnostjo in fleksibilnostjo, ki vam jo omogočamo, že od 466.82 € na mesec.

Za natančen izračun mesečnega obroka, nas kontaktirajte na +386 51 222 122.

Plačilo na obroke z LeanPay

Svoj limit (najvišji znesek) za nakup na obroke lahko preverite na spodnji povezavi.

Preveri svoj limit >