Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Open Line

Voyager 19S

Pustolovščina na vodi

Voyager 19S je prava izbira za ljubitelje vodnih športov in tiste, ki želijo izkusiti nepozabne trenutke na vodi. S svojo dolžino skoraj 6 metrov je ta čoln zasnovan za udobno plovbo, hkrati pa omogoča dovolj prostora za druženje in aktivnosti na odprtem morju. Zasnovan je za do 6 oseb, kar ga naredi idealnega za družinske izlete ali zabavo s prijatelji.

Notranjost Voyagera 19S je skrbno zasnovana z mislijo na praktičnost in udobje. Sedežna konfiguracija omogoča optimalno izrabo prostora, medtem ko kakovostni materiali zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost in enostavno vzdrževanje. Prostorne klopi in udobni sedeži nudijo prijetno sedenje med vožnjo ali sproščanje na sidrišču.

Zunanji del čolna je prav tako impresiven. Sodobna in aerodinamična oblika ne samo da izboljša plovne lastnosti, temveč čolnu daje tudi sodoben in privlačen videz. Velike površine za sončenje na premcu čolna in prostorna kopalna platforma na krmi omogočajo enostaven dostop do vode in prijetno uživanje v sončnih dneh.

 Za dodatno zabavo na vodi, Voyager 19 S ponuja različne možnosti prilagoditve, kot so dodatna avdio oprema in razsvetljava, ki lahko vaše izlete spremeni v pravo morsko zabavo. Čoln je prilagodljiv glede na potrebe in želje posameznika, zato je možno dodati različne dodatke, ki bodo izboljšali izkušnjo na vodi.

Na koncu, Voyager 19S predstavlja odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Je ekonomična izbira, ki ne zahteva velikih vlaganj v vzdrževanje, hkrati pa nudi vse potrebno za aktivno in udobno preživljanje časa na vodi. Z njim boste lahko raziskovali obalne kraje, uživali v vodnih športih ali preprosto uživali v miru na vašem najljubšem jezeru ali reki.

Prednosti in posebnosti plovila

Hull Innovative System H.I.S.

H.I.S. je ekskluzivna tehnologija, uporabljena v razvoju trupa in produkciji Ranieri plovil. H.I.S. sistem deluje na princip zračne blazine, ki jo ustvari zrak pod ladijskim trupom. Posledično je krmiljenje s čolnom lažje, omogoča hitrejše pospeševanje, zmanjša porabo goriva in poveča stabilnost ter zmogljivost.

Pri izdelavi plovil Ranieri so uporabljeni visoko kvalitetni materiali, pri samem razvoju pa sodelujejo strokovno usposobljeni arhitekti plovil, ki zagotavljajo vrhunski dizajn in kvalitetno plovbo. Vsi detajli na plovilu so izdelani do potankosti, kar jih uvršča v sam vrh proizvajalcev plovil v tem segmentu.

Zahvaljujoč razvojnemu centru, ki je pod budnim nadzorom, so za izdelavo uporabljeni najboljši materiali, ki jih je možno dobiti na tržišču. Selekcija materialov bazira na testnih študijah materialov, njihovi kvaliteti ter karakteristikah.

Ena večjih prednosti plovil Ranieri je v visoko kvalitetni plastiki plovila in sami izdelavi trupa, ki je bistveno bolj odporna na tresljaje med samo plovbo in s tem zmanjšuje verjetnost poškodb na trupu.

Oblika in značilnosti

RANIERI - REZULTAT NAJNAPREDNEJŠE TEHNOLOGIJE

AKTUALNA ZALOGA PLOVIL

Prebrskajte med pestrim naborom plovil po izredno dostopnih cenah.

Izkoristite naše prednosti

POPUST NA SERVIS

Pripada vam kar 10% popust na vse ponakupne servisne storitve.

ZIMOVANJE PLOVILA

V kolikor doma nimate prostora za svoje plovila , poskrbimo za zimovanje plovila v naši hali.

POPUST NA NAVTIČNO OPREMO

Na voljo imate še 10% popust na vso dodatno navtično opremo.

Velika ponudba prikolic na zalogi

Na zalogi imamo vse prikolice za plovila do 3500 kg.

REGISTRACIJA PLOVILA

Registracijo plovila in registracijsko nalepko lahko uredimo v vašem imenu.

UGODNO FINANCIRANJE

Uredimo najbolj optimalno financiranje za vaše plovilo.

PLOVILO NA KLJUČ

Poskrbimo za vgradnjo želene (dodatne) opreme, in nanos ativegetativnih premazov.

STROKOVNO SVETOVANJE

Strokovno svetovanje na podlagi več kot 800+ prodanih plovil do sedaj

DOSTAVA IN SPLAVITEV PLOVILA

Po želji vam uredimo dostavo plovila, pomoč pri splovitvi

NAVTIČNA OPREMA

Obišči našo spletno prodajalno, kjer zagotovo najdeš kaj zase.

LET
TRADICIJE
10 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
PLOVIL
100 +

Plačilo na obroke

V primeru nakupa motornega kolesa, plovila ali katerega koli vozila iz naše ponudbe, vam nudimo možnost obročnega odplačevanja s takojšnjo odobritvijo.

Uresničite svoje sanje z lahkotnostjo in fleksibilnostjo, ki vam jo omogočamo, že od 398.37 € na mesec.

Za natančen izračun mesečnega obroka, nas kontaktirajte na +386 51 222 122.

Plačilo na obroke z LeanPay

Svoj limit (najvišji znesek) za nakup na obroke lahko preverite na spodnji povezavi.

Preveri svoj limit >