Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Cayman

Cayman One Luxury tender

 Vrhunska izbira za navtične entuziaste

Ranieri International Cayman ONE Luxury Tender je izjemno priljubljen med ljubitelji morskih avantur, ki iščejo kakovosten, zanesljiv in estetsko privlačen gumenjak. Ta model, dolg 3.5 metra, predstavlja popolno kombinacijo kompaktnosti, udobja in zmogljivosti, zaradi česar je idealen spremljevalec za dnevne izlete na morju ali jezeru.

Kljub svoji relativno majhni velikosti, Cayman ONE nudi izredno prostorno in udobno platformo za do 6 oseb, kar ga dela odličnega za družinske izlete ali sproščujoče dni s prijatelji na vodi. Zgrajen je iz visokokakovostnega PVC materiala, ki zagotavlja dolgotrajnost in odpornost proti obrabi ter različnim vremenskim vplivom.

Za varnost na vodi je Cayman ONE opremljen z več varnostnimi funkcijami, vključno z robustnim trupom, ki nudi odlično stabilnost in vzdržljivost tudi v bolj zahtevnih morskih pogojih. Dodatna oprema, kot so kvalitetne vrvi, varnostne ograje in prostorna sidrišča, dodatno povečajo funkcionalnost in varnost tega gumenjaka.

Estetsko, Cayman ONE izstopa s sodobnim dizajnom, ki združuje elegance in funkcionalnost. Njegova čista, minimalistična linija odraža sodobne trende v navtičnem dizajnu, medtem ko pametna razporeditev prostora omogoča, da vsak potnik uživa v udobju in prostornosti, ki jo nudi ta kompakten čoln.

Cayman ONE Luxury Tender je torej popolna izbira za tiste, ki iščejo visokokakovosten, zmogljiv in estetsko dovršen gumenjak. Ne glede na to, ali gre za ribolov, potapljanje ali preprosto uživanje na vodi, ta model zagotavlja nepozabno izkušnjo z zanesljivostjo in stilom, ki ju pričakujete od Ranieri International.

Prednosti in posebnosti plovila

Hull Innovative System H.I.S.

H.I.S. je ekskluzivna tehnologija, uporabljena v razvoju trupa in produkciji Ranieri plovil. H.I.S. sistem deluje na princip zračne blazine, ki jo ustvari zrak pod ladijskim trupom. Posledično je krmiljenje s čolnom lažje, omogoča hitrejše pospeševanje, zmanjša porabo goriva in poveča stabilnost ter zmogljivost.

Pri izdelavi plovil Ranieri so uporabljeni visoko kvalitetni materiali, pri samem razvoju pa sodelujejo strokovno usposobljeni arhitekti plovil, ki zagotavljajo vrhunski dizajn in kvalitetno plovbo. Vsi detajli na plovilu so izdelani do potankosti, kar jih uvršča v sam vrh proizvajalcev plovil v tem segmentu.

Zahvaljujoč razvojnemu centru, ki je pod budnim nadzorom, so za izdelavo uporabljeni najboljši materiali, ki jih je možno dobiti na tržišču. Selekcija materialov bazira na testnih študijah materialov, njihovi kvaliteti ter karakteristikah.

Ena večjih prednosti plovil Ranieri je v visoko kvalitetni plastiki plovila in sami izdelavi trupa, ki je bistveno bolj odporna na tresljaje med samo plovbo in s tem zmanjšuje verjetnost poškodb na trupu.

Oblika in značilnosti

RANIERI - REZULTAT NAJNAPREDNEJŠE TEHNOLOGIJE

AKTUALNA ZALOGA PLOVIL

Prebrskajte med pestrim naborom plovil po izredno dostopnih cenah.

Izkoristite naše prednosti

POPUST NA SERVIS

Pripada vam kar 10% popust na vse ponakupne servisne storitve.

ZIMOVANJE PLOVILA

V kolikor doma nimate prostora za svoje plovila , poskrbimo za zimovanje plovila v naši hali.

POPUST NA NAVTIČNO OPREMO

Na voljo imate še 10% popust na vso dodatno navtično opremo.

Velika ponudba prikolic na zalogi

Na zalogi imamo vse prikolice za plovila do 3500 kg.

REGISTRACIJA PLOVILA

Registracijo plovila in registracijsko nalepko lahko uredimo v vašem imenu.

UGODNO FINANCIRANJE

Uredimo najbolj optimalno financiranje za vaše plovilo.

PLOVILO NA KLJUČ

Poskrbimo za vgradnjo želene (dodatne) opreme, in nanos ativegetativnih premazov.

STROKOVNO SVETOVANJE

Strokovno svetovanje na podlagi več kot 800+ prodanih plovil do sedaj

DOSTAVA IN SPLAVITEV PLOVILA

Po želji vam uredimo dostavo plovila, pomoč pri splovitvi

NAVTIČNA OPREMA

Obišči našo spletno prodajalno, kjer zagotovo najdeš kaj zase.

LET
TRADICIJE
10 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
PLOVIL
100 +

Plačilo na obroke

V primeru nakupa motornega kolesa, plovila ali katerega koli vozila iz naše ponudbe, vam nudimo možnost obročnega odplačevanja s takojšnjo odobritvijo.

Uresničite svoje sanje z lahkotnostjo in fleksibilnostjo, ki vam jo omogočamo, že od 435.23 € na mesec.

Za natančen izračun mesečnega obroka, nas kontaktirajte na +386 51 222 122.

Plačilo na obroke z LeanPay

Svoj limit (najvišji znesek) za nakup na obroke lahko preverite na spodnji povezavi.

Preveri svoj limit >