RANIERI

OPEN LINE

OPEN_LINE_thumbnail

SUNDECK LINE

SUNDECK_LINE_thumbnail

CABIN LINE

CABIN_LINE_thumbnail

SPORT FISHING LINE

SPORT_FISHING_LINE_thumbnail

PODJETJE RANIERI

Zgodba italijanske blagovne znamke Ranieri sega v konec 60ih let in že več kot 40 let uspešno drži družinsko tradicijo, v kateri se je menjalo že več generacij. Z rastjo podjetja so sledili tudi vedno večji uspehi, ki so postavili ime RANIERI v sam svetovni vrh. Plovila Ranieri se razvrščajo v 4 namembnostne razrede: Open Line, Sundeck Line, Cabin Line in Sport Fishing Line, v dolžinah od 4,55m do 9,30m.

Ranieri ves svoj uspeh stavi na brezkompromisno kvaliteto, sodoben italijanski slog in najsodobnejšo hidrodinamiko, zasnovano s strani navtičnih arhitektov z uporabo C.A.D. sistemov. Skupaj z izvenkrmnimi motorji Ranieri ustvarja ultimativno, učinkovito in zanesljivo pomorsko izkušnjo.

Vsak čoln z izvenkrmnim motorjem je skrbno načrtovan, tako da je kos vsem vodnim dejavnostim. Naj bo to vodno smučanje, ribolov, potapljanje, križarjenje ali preprosta sprostitev z družino in prijatelji. S kombinacijo odlične kakovosti in razkošnega stylinga je Ranieri primeren tako za izkušenega navtika, kot za začetnika v navtičnem svetu.

Hull Innovative System H.I.S.

H.I.S. je ekskluzivna tehnologija, uporabljena v razvoju trupa in produkciji Ranieri plovil. H.I.S. sistem deluje po principu zračne blazine, ki jo zrak ustvari pod ladijskim trupom. Posledično je krmiljenje s čolnom lažje, omogoča hitrejše pospeševanje, zmanjša porabo goriva in poveča stabilnost ter zmogljivost. Zahvaljujoč aeronautični tehnologiji je razvoj trupa vodil do formacije ‘V’ potiska akumulirane vode, ki zaradi kroženja zraka ustvarja nižji pritisk. Posebne zareze na dnu trupa omogočajo hitrejši odtok zraka, kar posledično znižuje tudi trenje. Večja kontrola in stabilnost čolna sta ključna elementa varnosti in udobja, kar pa so seveda glavna vodila podjetja Ranieri. Ker gre za dolgo pričakovan razvoj tako na tehničnem kot na dizajnerskem področju, ki prinaša ogromne izboljšave stabilnosti in zmogljivosti, bo Ranieri H.I.S. sistem uporabil na vseh obstoječih modelih in tako ponudil še bolj izpopolnjeno navtično izkušnjo.

Zakaj izbrati RANIERI?

Pri izdelavi plovil Ranieri so uporabljeni visokokvalitetni materiali, pri samem razvoju pa sodelujejo strokovno usposobljeni arhitekti plovil, ki zagotavljajo vrhunski dizajn in kvalitetno plovbo. Vsi detajli na plovilu so izdelani do potankosti, kar jih uvršča v sam vrh proizvajalcev plovil v tem segmentu. Za izdelavo se vedno uporabijo najboljši materiali na tržišču, kar zagotavlja razvojni center pod budnim očesom nadzornikov. Selekcija materialov bazira na testnih študijah in njihovi kvaliteti ter karakteristikah. Ena večjih prednosti plovil Ranieri je visoko kvalitetna plastika plovila in sama izdelava trupa, ki je bistveno bolj odporna na tresljaje med plovbo, hkrati pa zmanjšuje verjetnost poškodb na trupu.

Vsako plovilo nam že v osnovni različici ponuja ogromno opreme in dodatnih elementov, kar je en dokaz, da RANIERI želi poskrbeti za vsakega slehernega kupca in mu zagotoviti ekscelenco, kakovost, eleganco in italijansko strast. Kot vedno so ti koncepti zajeti v vseh projektih podjetja Ranieri, ki stremi k temu, da zadovolji prav vse potrebe svojih kupcev.

sfondo-his

Back to top