Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

seabob f5S

NEPREKOSILJIVA ZABAVA

POKLIČITE ZA NAROČILO

SEABOB F5s: Vrhunec tehnologije za podvodne pustolovščine


SEABOB F5s je vrhunska izvedba priljubljenega modela Seabob, ki prinaša dodatno moč in izboljšane funkcije za vse ljubitelje vodnih športov. Ta model združuje vse lastnosti standardnega SEABOB F5 z naprednimi tehnološkimi dodatki, ki še povečajo njegovo zmogljivost in uporabniško izkušnjo.

SEABOB F5s je opremljen z močnejšim pogonskim sistemom, ki omogoča večjo hitrost in dinamičnost v vodi. Z možnostjo dosega hitrosti do 20 km/h na površini in 14 km/h pod vodo, SEABOB F5s postavlja nove standarde v svetu podvodnih vozil. Ta model je prava izbira za tiste, ki želijo raziskovati globine morja z večjo svobodo in agilnostjo.

Ergonomska oblika in intuitivne kontrole omogočajo, da je upravljanje SEABOB F5s povsem preprosto in naravno. Vgrajen sistem za nadzor hitrosti in globine omogoča, da uporabniki prilagodijo svojo vožnjo glede na želene pogoje, medtem ko zaslon na dotik prikazuje vse potrebne informacije, od nivoja baterije do trenutne hitrosti.

Z izjemno trajnostjo baterije, ki zagotavlja do 70 minut neprekinjene uporabe, SEABOB F5s omogoča daljše in bolj intenzivne potapljaške seanse. To je še posebej pomembno za raziskovalce in ljubitelje morja, ki si želijo maksimalno izkoristiti svoj čas v vodi.

Poleg izboljšane funkcionalnosti je SEABOB F5s tudi vizualno privlačen. Na voljo je v več barvah, z možnostjo personalizacije, ki odseva osebni stil vsakega avanturista. Robustna zasnova zagotavlja, da bo vaš SEABOB F5s zdržal vse izzive, ki mu jih boste postavili.

GALERIJA

LET
TRADICIJE
10 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
PLOVIL
100 +