Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

podvodni skuter jobe infinity Pro paket

NAJBOLJŠA ZABAVA

POKLIČITE ZA NAROČILO

Podvodni skuter Jobe Infinity: Najboljša izkušnja na vodi

Podvodni skuter Jobe Infinity je idealna izbira za vse, ki iščejo inovativno in učinkovito sredstvo za raziskovanje vodnih globin. Ta skuter je zasnovan tako, da prinaša zabavo, učinkovitost in neprimerljivo zmogljivost, kar omogoča uporabnikom, da izkusijo vodne športe na povsem nov način.

Jobe Infinity se ponaša z naprednim električnim motorjem, ki zagotavlja tih in okolju prijazen način potovanja pod vodo. Z možnostjo dosega hitrosti do 5 km/h, omogoča gladko in sproščujoče premikanje pod vodo, kar je idealno za raziskovanje koralnih grebenov in podvodnega sveta brez motenj. Njegova lahka in kompaktna zasnova omogoča enostavno prenašanje in skladiščenje, kar ga dela popolnega spremljevalca na vseh vodnih avanturah.

Podvodni skuter Jobe Infinity je opremljen z inovativno tehnologijo, ki vključuje enostavno upravljanje z intuitivnimi kontrolami. Ta funkcionalnost omogoča uporabnikom, da se popolnoma osredotočijo na uživanje v lepotah podvodnega sveta. Vgrajena baterija skuterja zagotavlja do 30 minut neprekinjene uporabe, kar je več kot dovolj za večino potopov in izletov.

Atraktivnost tega modela ni omejena zgolj na njegove tehnične specifikacije. Podvodni skuter Jobe Infinity je na voljo v več privlačnih barvah, ki odražajo energičen duh blagovne znamke Jobe. Prav tako je opremljen z dodatnimi varnostnimi funkcijami, kot so avtomatski izklop motorja ob izgubi kontakta, kar zagotavlja dodatno varnost med uporabo.

Za tiste, ki iščejo več kot le običajno plavanje ali potapljanje, podvodni skuter Jobe Infinity ponuja priložnost, da na vodo pogledate z nove perspektive. Je popolna izbira za družine, avanturiste in vse, ki želijo dodati pridih inovacije in zabave v svoje vodne aktivnosti.

Pro skuter ima večjo potisno moč kot navadni, maksimalno hitrost 8,5 km/h in je težki 3,16 kg.

GALERIJA

LET
TRADICIJE
10 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
PLOVIL
100 +