Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Flybridge Line

Sessa Marine Fly 68 Gullwing

Revolucija v navtični tehnologiji

FLYBRIDGE LINE FLY68 GULLWING predstavlja vrhunec sodobnega navtičnega oblikovanja in inovativnosti, zasnovan za prave ljubitelje morja, ki cenijo razkošje in napredno tehnologijo. S dolžino več kot 21 metrov ta jahta ponuja izjemno prostornost in udobje, hkrati pa zagotavlja izredne plovbene sposobnosti.

Osrednji del tega čolna sta dve veliki stekleni odprtini na bokih, ki spominjata na galebove krila in omogočata izjemen dotok svetlobe ter svežega zraka v glavni prostor na palubi. Ta inovativni sistem odpiranja krepi sodoben in tehnološko napreden videz čolna. Notranjost jahte je opremljena z najsodobnejšimi tehnološkimi dodatki, ki zagotavljajo udobno in varno plovbo, vključno z naprednim navigacijskim sistemom in močnimi motorji Volvo Penta, ki jahti omogočajo moč in učinkovitost.

Poleg tehničnih lastnosti je poudarek tudi na razkošju in estetiki. Notranjost jahte je obložena z ekskluzivnimi materiali, kot so pravo usnje in najboljši les, kar zagotavlja občutek elegance in topline. Prostorne kabine, vključno z glavno, VIP in gostinsko kabino, ponujajo vrhunsko udobje in zasebnost, vsaka s svojo kopalnico, opremljeno z modernimi sanitarijami in elegantnimi dodatki.

Zunanji del jahte je prav tako impresiven, z velikimi sončnimi terasami in prostornim zadnjim kokpitom, ki je idealen za druženja in sprostitev. FLY68 GULLWING je prava izbira za tiste, ki želijo združiti udobje doma z avanturo na morju, ne glede na to, ali gre za kratek izlet ali daljšo plovbo po odprtih vodah.

Zmogljivost in učinkovitost sta zagotovljeni z dvema močnima motorjema Volvo Penta, ki jahti omogočata visoke hitrosti, medtem ko inovativni hidrodinamični trup zagotavlja stabilnost in manjšo porabo goriva. Ta model, ki lahko sprejme do 14 oseb, predstavlja idealno kombinacijo med luksuzom, prostornostjo in plovbnimi sposobnostmi, kar ga postavlja v sam vrh ponudbe jaht na trgu.

Motorna plovila Sessa Marine

Zakladnica sanj o morju, inovacijah ter navtični eleganci!

V svetu navtične industrije obstajajo ladjedelnice in nato je tu Sessa Marine – sinonim za eleganco, inovacijo in vrhunsko izdelane jahte. Sessa Marine ni le proizvajalec plovil, temveč stičišče sanj o popolnem morju, kjer se mojstrstvo, tehnologija in strast združujejo v vsako ustvarjeno plovilo.

Prednost Sessa Marine je njihova neomajna predanost kakovosti. Vsak element vsakega plovila je skrbno oblikovan, izdelan in preizkušen, da zagotovi brezhibno izkušnjo plovbe.

Sessa Marine nenehno išče inovativne rešitve, ki dvigajo standarde v navtični industriji. Za tiste, ki si želijo izkušnje, ki presega meje, je Sessa Marine prava izbira.

Oblika in značilnosti

SESSA MARINE – SIMBOL PRESTIŽNEGA DIZAJNA

AKTUALNA ZALOGA PLOVIL

Prebrskajte med pestrim naborom plovil po izredno dostopnih cenah.

Izkoristite naše prednosti

POPUST NA SERVIS

Pripada vam kar 10% popust na vse ponakupne servisne storitve.

ZIMOVANJE PLOVILA

V kolikor doma nimate prostora za svoje plovila , poskrbimo za zimovanje plovila v naši hali.

POPUST NA NAVTIČNO OPREMO

Na voljo imate še 10% popust na vso dodatno navtično opremo.

Velika ponudba prikolic na zalogi

Na zalogi imamo vse prikolice za plovila do 3500 kg.

REGISTRACIJA PLOVILA

Registracijo plovila in registracijsko nalepko lahko uredimo v vašem imenu.

UGODNO FINANCIRANJE

Uredimo najbolj optimalno financiranje za vaše plovilo.

PLOVILO NA KLJUČ

Poskrbimo za vgradnjo želene (dodatne) opreme, in nanos ativegetativnih premazov.

STROKOVNO SVETOVANJE

Strokovno svetovanje na podlagi več kot 800+ prodanih plovil do sedaj

DOSTAVA IN SPLAVITEV PLOVILA

Po želji vam uredimo dostavo plovila, pomoč pri splovitvi

NAVTIČNA OPREMA

Obišči našo spletno prodajalno, kjer zagotovo najdeš kaj zase.

LET
TRADICIJE
10 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
PLOVIL
100 +

Plačilo na obroke

V primeru nakupa motornega kolesa, plovila ali katerega koli vozila iz naše ponudbe, vam nudimo možnost obročnega odplačevanja s takojšnjo odobritvijo.

Uresničite svoje sanje z lahkotnostjo in fleksibilnostjo, ki vam jo omogočamo, že od 38571.70 € na mesec.

Za natančen izračun mesečnega obroka, nas kontaktirajte na +386 51 222 122.

Plačilo na obroke z LeanPay

Svoj limit (najvišji znesek) za nakup na obroke lahko preverite na spodnji povezavi.

Preveri svoj limit >