Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Flybridge Line

Sessa Marine Fly 47

 Razkošje za nepozabne morske dogodivščine

Sessa Marine FLY47 iz serije Flybridge Line združuje izjemen dizajn, prostornost in zmogljivost, ustvarjene za ljubitelje morja, ki ne želijo sklepati kompromisov pri kvaliteti in udobju. Ta impozantna jahta, dolga skoraj 15 metrov, nudi neprekosljivo izkušnjo plovbe, ki jo dopolnjuje razkošen bivalni prostor.

FLY47 je opremljen z najsodobnejšimi motorji, ki zagotavljajo izjemne hitrosti in ekonomičnost porabe goriva, hkrati pa je njegov trup oblikovan tako, da omogoča izjemno stabilnost in udobje pri visokih hitrostih. Združevanje teh tehničnih lastnosti omogoča FLY47, da doseže vrhunsko plovbene zmogljivosti.

Notranjost jahte ponuja odprto in svetlo vzdušje s panoramskimi okni, ki obilno osvetlijo elegantno zasnovane prostore. Dnevni prostor je opremljen z luksuznim pohištvom in dekorjem, ki vključuje visokokakovostna usnjena sedežna površina, izbran les in polirani krom. Tri prostorne kabine zagotavljajo udobno namestitev za do šest oseb, vsaka s svojo zasebno kopalnico, kar poudarja občutek zasebnosti in ekskluzivnosti.

Flybridge FLY47 je prava zvezda jahte, saj ponuja velik odprt prostor z dodatnim krmilnim mestom, udobnimi sedeži, prostorno ležalno površino in vso potrebno opremo za nepozabno zabavo na prostem. Ta prostor je idealen za druženja, uživanje v sončnih dnevih ali enostavno sproščanje pod zvezdami.

Zunanji del jahte vključuje prostorne sončne terase na premcu in zadnjem delu čolna, kar omogoča sproščeno sončenje in uživanje v razgledih. Dostop do morja je enostaven zahvaljujoč veliki plavalni platformi, ki je idealna za vodne športe in aktivnosti.

Sessa Marine FLY47 je prava izbira za tiste, ki iščejo vrhunsko plovilo z neomejenimi možnostmi za raziskovanje in uživanje na morju. Z njenim naprednim dizajnom, luksuzno opremljenostjo in izjemnimi plovbnimi lastnostmi, jahta zagotavlja nepozabno morsko doživetje za vsakega navtika.

Motorna plovila Sessa Marine

Zakladnica sanj o morju, inovacijah ter navtični eleganci!

V svetu navtične industrije obstajajo ladjedelnice in nato je tu Sessa Marine – sinonim za eleganco, inovacijo in vrhunsko izdelane jahte. Sessa Marine ni le proizvajalec plovil, temveč stičišče sanj o popolnem morju, kjer se mojstrstvo, tehnologija in strast združujejo v vsako ustvarjeno plovilo.

Prednost Sessa Marine je njihova neomajna predanost kakovosti. Vsak element vsakega plovila je skrbno oblikovan, izdelan in preizkušen, da zagotovi brezhibno izkušnjo plovbe.

Sessa Marine nenehno išče inovativne rešitve, ki dvigajo standarde v navtični industriji. Za tiste, ki si želijo izkušnje, ki presega meje, je Sessa Marine prava izbira.

Oblika in značilnosti

SESSA MARINE – SIMBOL PRESTIŽNEGA DIZAJNA

AKTUALNA ZALOGA PLOVIL

Prebrskajte med pestrim naborom plovil po izredno dostopnih cenah.

Izkoristite naše prednosti

POPUST NA SERVIS

Pripada vam kar 10% popust na vse ponakupne servisne storitve.

ZIMOVANJE PLOVILA

V kolikor doma nimate prostora za svoje plovila , poskrbimo za zimovanje plovila v naši hali.

POPUST NA NAVTIČNO OPREMO

Na voljo imate še 10% popust na vso dodatno navtično opremo.

Velika ponudba prikolic na zalogi

Na zalogi imamo vse prikolice za plovila do 3500 kg.

REGISTRACIJA PLOVILA

Registracijo plovila in registracijsko nalepko lahko uredimo v vašem imenu.

UGODNO FINANCIRANJE

Uredimo najbolj optimalno financiranje za vaše plovilo.

PLOVILO NA KLJUČ

Poskrbimo za vgradnjo želene (dodatne) opreme, in nanos ativegetativnih premazov.

STROKOVNO SVETOVANJE

Strokovno svetovanje na podlagi več kot 800+ prodanih plovil do sedaj

DOSTAVA IN SPLAVITEV PLOVILA

Po želji vam uredimo dostavo plovila, pomoč pri splovitvi

NAVTIČNA OPREMA

Obišči našo spletno prodajalno, kjer zagotovo najdeš kaj zase.

LET
TRADICIJE
10 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
PLOVIL
100 +

Plačilo na obroke

V primeru nakupa motornega kolesa, plovila ali katerega koli vozila iz naše ponudbe, vam nudimo možnost obročnega odplačevanja s takojšnjo odobritvijo.

Uresničite svoje sanje z lahkotnostjo in fleksibilnostjo, ki vam jo omogočamo, že od 14200.78 € na mesec.

Za natančen izračun mesečnega obroka, nas kontaktirajte na +386 51 222 122.

Plačilo na obroke z LeanPay

Svoj limit (najvišji znesek) za nakup na obroke lahko preverite na spodnji povezavi.

Preveri svoj limit >