Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Cayman

Cayman 28 Sport Executive

Cayman 28.0 Executive Trofeo je namenjen široki uporabi, predvsem pa kakovostnemu preživljanju prostega časa na morju. Po uradni definiciji je to športni družinski predstavnik, s katerim boste lahko preživljali dneve na morju z družino v popolni zasebnosti ali povabili prijatelje. Na krov boste lahko povabili celo do 20 oseb. Pri dolžini 8,6 metrov in širini 3,2 metra ga je mogoče prevažati po cesti. Poleg odličnih plovnih lastnosti, ki so se izkazale na testu ekipe Moto-Nautike, ko sta plovilo poganjala dva zmogljiva Yamahina agregata po 250 konjskih moči vsak, še najbolj padejo v oči velike ležalne površine v premcu, pa tudi v krmnem delu jih je mogoče zelo enostavno pridobiti.

V premcu so iz več manjših blazin sestavili ležalni prostor od premca do centralno postavljene krmarske konzole, ki služi tudi kot naslon. Sredinska konzola z vetrobranskim steklom dobro ščiti krmarja in sopotnika, ki lahko slonita ali sedita na oblazinjenih stolih. Pod krmarskim sedežem je postavljen hladilnik. Za krmarjevim in sopotnikovim sedežem je priročna kuhinja z izplakovalnikom in gorilnikom Tu bodo potniki uživali v izjemno udobnem prostoru s sedežno garnituro v obliki črke U z mizo v sredini. Z odstranitvijo mize se z eno potezo sestavi trden skelet za postavitev blazin in pridobitev še enega oblazinjenega prostora za sončenje.

V notranjosti je izkoriščen vsak centimeter, tudi tisti za stopničko, kjer najdemo prostor za shranjevanje. Na desni strani v notranjosti je toaletni prostor s straniščem in umivalnikom. V premcu je kabina z ležiščem in dovolj višine nad glavo, da se ne počutimo utesnjeno. Okoli 165 cm višine in okno na palubo skrbita za udobje in zračenje. Zakonsko ležišče se razteza čez celotno širino plovila in bo za kakšen dan na čolnu odlično služilo svojemu namenu.

Prednosti in posebnosti plovila

Hull Innovative System H.I.S.

H.I.S. je ekskluzivna tehnologija, uporabljena v razvoju trupa in produkciji Ranieri plovil. H.I.S. sistem deluje na princip zračne blazine, ki jo ustvari zrak pod ladijskim trupom. Posledično je krmiljenje s čolnom lažje, omogoča hitrejše pospeševanje, zmanjša porabo goriva in poveča stabilnost ter zmogljivost.

Pri izdelavi plovil Ranieri so uporabljeni visoko kvalitetni materiali, pri samem razvoju pa sodelujejo strokovno usposobljeni arhitekti plovil, ki zagotavljajo vrhunski dizajn in kvalitetno plovbo. Vsi detajli na plovilu so izdelani do potankosti, kar jih uvršča v sam vrh proizvajalcev plovil v tem segmentu.

Zahvaljujoč razvojnemu centru, ki je pod budnim nadzorom, so za izdelavo uporabljeni najboljši materiali, ki jih je možno dobiti na tržišču. Selekcija materialov bazira na testnih študijah materialov, njihovi kvaliteti ter karakteristikah.

Ena večjih prednosti plovil Ranieri je v visoko kvalitetni plastiki plovila in sami izdelavi trupa, ki je bistveno bolj odporna na tresljaje med samo plovbo in s tem zmanjšuje verjetnost poškodb na trupu.

Oblika in značilnosti

RANIERI - REZULTAT NAJNAPREDNEJŠE TEHNOLOGIJE

AKTUALNA ZALOGA PLOVIL

Prebrskajte med pestrim naborom plovil po izredno dostopnih cenah.

Izkoristite naše prednosti

POPUST NA SERVIS

Pripada vam kar 10% popust na vse ponakupne servisne storitve.

ZIMOVANJE PLOVILA

V kolikor doma nimate prostora za svoje plovila , poskrbimo za zimovanje plovila v naši hali.

POPUST NA NAVTIČNO OPREMO

Na voljo imate še 10% popust na vso dodatno navtično opremo.

Velika ponudba prikolic na zalogi

Na zalogi imamo vse prikolice za plovila do 3500 kg.

REGISTRACIJA PLOVILA

Registracijo plovila in registracijsko nalepko lahko uredimo v vašem imenu.

UGODNO FINANCIRANJE

Uredimo najbolj optimalno financiranje za vaše plovilo.

PLOVILO NA KLJUČ

Poskrbimo za vgradnjo želene (dodatne) opreme, in nanos ativegetativnih premazov.

STROKOVNO SVETOVANJE

Strokovno svetovanje na podlagi več kot 800+ prodanih plovil do sedaj

DOSTAVA IN SPLAVITEV PLOVILA

Po želji vam uredimo dostavo plovila, pomoč pri splovitvi

NAVTIČNA OPREMA

Obišči našo spletno prodajalno, kjer zagotovo najdeš kaj zase.

LET
TRADICIJE
10 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
PLOVIL
100 +

Plačilo na obroke

V primeru nakupa motornega kolesa, plovila ali katerega koli vozila iz naše ponudbe, vam nudimo možnost obročnega odplačevanja s takojšnjo odobritvijo.

Uresničite svoje sanje z lahkotnostjo in fleksibilnostjo, ki vam jo omogočamo, že od 1782.33 € na mesec.

Za natančen izračun mesečnega obroka, nas kontaktirajte na +386 51 222 122.

Plačilo na obroke z LeanPay

Svoj limit (najvišji znesek) za nakup na obroke lahko preverite na spodnji povezavi.

Preveri svoj limit >