Nekaj predlogov... YamahaGrand boatsRanieri

Golden Line

Grand G340N

Ta serija je s svojo vrhunsko kakovostjo, udobjem in eleganco postala prestižni in ekskluzivni sinonim za lastnike luksuznih jaht v segmentu pomožnih plovil.

Model G340N je popolnoma modificiran model z vsemi izboljšavami tekom let. Lastniki tenderjev pa toliko bolj stavijo na eleganco, moderen dizajn in tehnološke prednosti ki jih plovilo ponuja. Golden Line serija izstopa ravno pri tem. V tovarni so poskrbeli za optimizacijo ravno na 2 ključnih segmentih: teža in dolžina plovila. Končna dolžina preko vsega je 325 cm, suha teža plovila pa le 130-140kg (odvisno od opreme). Vgradni rezervar goriva ima prestavljen v sprednji del, s čemer se je porazdelila teža na plovilu v sorazmerju z motorjem odzadaj. Montiran motor je lahko do moči 40 konjev in osovino L. Kljub temu so v premcu ohranili majhen hrambni prostor in povečali v zadnjem delu pod glavno klopjo. Nova verzija modela G340N nam ponuja tudi stabilnejši stranski sedež ob glavni konzoli ter dodatni predal za hrambo. Le ta se nahaja pod sedežem in tako ne zavzema dodatnega prostora na čolnu.

GLAVNA KONZOLA PRESEGA PRIČAKOVANJA
Elegantnejša, masivnejša … vendar najbolj pomembno – bolj praktična. Konzola daje možnost, čeprav spada plovilo v razred tenderjev, vgradnjo navigacije in števcev za motor. Konzolo lahko opremimo z športnim volanom GRAND in vgradno ročico, pri kateri vsa povezava z motorjem ni vidna, ampak je montirana pod konzolo.

IZPOPOLNJENI DETAJLI NA GRAND G340, KI VAS BODO OSUPNILI
Premec plvoila je opremljen z sprednjo stopno ploščo, bitvo za privez, navigacijskimi lučmi ob straneh in se zaključuje z udobnim sedežem iz SILVERTEX materiala, ki prepušča vodo in poskrbi da se tkanine na plovilu hitro posušijo. Kot smo že omenili, dodaten stranski sedež ponuja dodaten predal za hrambo in ima tudi vgrajena držala za kozarce. Ob glavni konzoli je tudi INOX držalo, prav tako so tubusi opremljeni z ograjicami iz istega materiala, za dodatno varnost potnikov.

Glavna klop je kljub omejitvi prostora široka, pod seboj ponuja velik prostor za hrambo predmetov, cerade, obveznih stvari za čoln, ipd. Sprednja stran klopi nam ponuja tudi možnost montaže dveh AUDIO zvočnikov, ki bosta zagotovo popestrila izkušnjo med plovbo.
Krma čolna se zaključuje z dvema stopničkama, kateri omogočata lažji prehod iz zadnjega dela v osrednji prostor. V kolikor ste adrenalinski navdušenec oz. želite z svojo družino ali prijatelji uživati v vodnih športih, bo za to poskrbel drog za vlečenje, ki je pozicioniran na sredini krme.
Zadnji tubusi se zaključujejo z vgradnimi stopničkami iz poliestra. To daje prednost pri lažjem vstopu iz vode in pomaga pri večji stabilnostu čolna pri plovbi.

Za koga je primeren?
G340N je odlično pomožno plovilo večjim barkam ali jahtam, ki zraven prevoza potnikov nudi obilo zabave in je velikokrat nadomestilo za vodnega skuterja.

Prednosti
– izjemno lahek za na platformo, ima le 146kg
– dovoljuje izjemno moč vse do 40HP
– optimizirana dolžina 325 cm
– 40 lit vgradni rezervoar za gorivo nameščen spredaj zaradi boljše porazdelitve težišča
– izjemen dizajn
– velik skladiščni prostor zadaj pod sedežem
– plovilo že ima pripravljene 4 dvižne bitve za dvigovanje

 

 

Napihljivi čolni GRAND

GRAND zagotavlja optimalno zadovoljstvo uporabnikov.

GRAND že leta gradi modele z najvišjo stopnjo standardov in je postal sinonim za eleganco, zanesljivost in kakovost. S strmenjem k odličnosti in zagotavljanju zadovoljstva v vsakem modelu, je GRAND najboljša izbira za izbiro zabavnih in nepozabnih trenutkov na vodi.

Gumenjaki Grand so v velikosti od 2,10m do 8,50m v različnih materialih in namembnostih. Glavna prednost zraven vrhunskih materialov in odlične plovnosti je moderen dizajn in raznolike možnosti barvnih kombinacij in opreme.

Vsa plovila Grand so narejena v Evropi in z Evropskimi materiali.

Ne glede na to, ali uživate v lepoti svojega lokalnega jezera ali raziskujete samotne kraje, smo v podjetju GRAND zadovoljni, ko uživate v vožnji in se povežete z družino in svetom okoli vas!

 

Oblika in značilnosti

GRAND BOATS VAS PREPROSTO NE RAZOČARA

AKTUALNA ZALOGA PLOVIL

Prebrskajte med pestrim naborom plovil po izredno dostopnih cenah.

Izkoristite naše prednosti

POPUST NA SERVIS

Pripada vam kar 10% popust na vse ponakupne servisne storitve.

ZIMOVANJE PLOVILA

V kolikor doma nimate prostora za svoje plovila , poskrbimo za zimovanje plovila v naši hali.

POPUST NA NAVTIČNO OPREMO

Na voljo imate še 10% popust na vso dodatno navtično opremo.

Velika ponudba prikolic na zalogi

Na zalogi imamo vse prikolice za plovila do 3500 kg.

REGISTRACIJA PLOVILA

Registracijo plovila in registracijsko nalepko lahko uredimo v vašem imenu.

UGODNO FINANCIRANJE

Uredimo najbolj optimalno financiranje za vaše plovilo.

PLOVILO NA KLJUČ

Poskrbimo za vgradnjo želene (dodatne) opreme, in nanos ativegetativnih premazov.

STROKOVNO SVETOVANJE

Strokovno svetovanje na podlagi več kot 800+ prodanih plovil do sedaj

DOSTAVA IN SPLAVITEV PLOVILA

Po želji vam uredimo dostavo plovila, pomoč pri splovitvi

NAVTIČNA OPREMA

Obišči našo spletno prodajalno, kjer zagotovo najdeš kaj zase.

LET
TRADICIJE
10 +
IZKUŠENIH
ČLANOV EKIPE
0 +
m2 RAZSTAVNIH
POVRŠIN
1000 +
PRODANIH
PLOVIL
100 +

Plačilo na obroke

V primeru nakupa motornega kolesa, plovila ali katerega koli vozila iz naše ponudbe, vam nudimo možnost obročnega odplačevanja s takojšnjo odobritvijo.

Uresničite svoje sanje z lahkotnostjo in fleksibilnostjo, ki vam jo omogočamo, že od 143.22 € na mesec.

Za natančen izračun mesečnega obroka, nas kontaktirajte na +386 51 222 122.

Plačilo na obroke z LeanPay

Svoj limit (najvišji znesek) za nakup na obroke lahko preverite na spodnji povezavi.

Preveri svoj limit >