PRODAJNO SERVISNI CENTER MOTO – NAUTIKA

O podjetju Moto Nautika
Podjetje Moto Nautika je mlado podjetje. Leta 2004 smo pričeli kot servis, ki pa je kmalu prerasel svoje okvire. Že po štirih letih smo dejavnost dopolnili s prodajnim salonom, ki je takrat meril »skromnih« 1000 m2. Podpisali smo partnersko pogodbo z eminentno znamko Yamaha in postali prodajni in servisni center za celotni navtični in motociklistični program Japonskega proizvajalca. Leta 2011 smo dejavnost dopolnili s prodajo gumenjakov Grand za slovensko tržišče, do danes pa pridobili zastopstvo za vse države bivše Jugoslavije vse od Slovenije do Albanije. Leta 2016 smo svoj prodajni program razširili z italijanskimi plovili Ranieri International. Plovila uspešno tržimo tako na slovenskem, kot tudi na hrvaškem in srbskem trgu. 28. september 2018 je izjemno pomemben datum v zgodovini podjetja. Pred točno 10 leti smo odprli prvi prodajno servisni salon. Po skupno 15 letih delovanja pa smo odprli nov salon, ki je trikrat večji od prvotnega. Ima kar 3000 m2 pokritih razstavnih površin.

O salonu
Distribucijski center (3000m2) se razprostira v treh etažah. Večji in glavni del se nahaja v srednji etaži, ki deluje kot osrčje navtičnega dela. Skozi celotno leto, boste obiskovalci imeli možnost ogleda več kot 100 plovil na zalogi. Kot generalni uvoznik za plovila Ranieri International in gumenjake GRAND, se bomo osredotočali tudi na distribucijo plovil v države bivše Jugoslavije, s centralnim skladiščem v Miklavžu pri Mariboru.

V srednji etaži bodo med drugim tudi na svoj račun prišli ljubitelji blagovne znamke Yamaha, saj kot pooblaščen prodajalec in serviser, nudimo na ogled celotni prodajni program. V ta segment se uvrščajo:
– motorna kolesa in skuterji
– offroad program – motocross, snežne sani, štirikolesniki, UTV
– snežne freze in generatorji
– vodni skuterji in gumenjaki
– izvenkrmni motorji

To je tudi eden prvih salonov v Evropi, ki ustreza smernicam najhitreje razvijajoče blagovne znamke – Yamaha.

Celoten koncept centra je zasnovan tako, da se stranke počutijo udobno in domače. Poskrbljeno je za vse člane družine, posebej tudi za najmlajše raziskovalce moto-navtičnega sveta, medtem ko lahko starši kvalitetno namenite svoj čas izbiri pravega plovila oz. vozila. Na ogled so skoraj vsa plovila in vozila iz prodajne ponudbe, kar pomeni da lahko zagotovo najdete primerno izbiro ali rešitev, ki vam najbolj ustreza.

Ker želimo svojim obiskovalcem in strankam ponuditi vse na enem mestu, smo v celotni zgornji etaži pripravili prostor za:
– dodatno opremo za vodne športe,
– dodatno opremo za vaše plovilo,
– registracija in zavarovanje plovil,
– najem plovil in dodatne opreme,
– dodatna moto in motocross oprema.

V zahodnem delu centra ostaja servisni del, ki ga sestavlja ekipa tehnično in strokovno podkovanih serviserjev, ter bo z veseljem in kvalitetno poskrbela za servis oz. vzdrževanje vašega plovila / vozila. Dejavnost bomo dopolnili tudi z zimovanjem plovil. Center je prav tako založen z več kot 10000 rezervnimi deli, za različne blagovne znamke, kar pomeni da servis ni samo kvaliteten, ampak tudi opravljen v najkrajšem možnem času.

Lokacija
Center se nahaja v podravski regiji, natančneje na Ptujski cesti 63 v Miklavžu na Dravskem polju.

PROMO VIDEO

GALERIJA SALONA

LOKACIJA