Otvoritev novega salona!

Otvoritev novega salona!

Spoštovane stranke, dragi prijatelji!
Z največjim veseljem vas vabimo na otvoritev največjega moto-navtičnega centra v Sloveniji!

SAMO TA DAN:
➡️ Otvoritveni popusti na vse!
➡️ Testne vožnje z novim NIKEN Yamaha
➡️ Testne vožnje z YXZ1000R / SE (“Buggy”)
➡️ Pogostitev za vsakega obiskovalca!

Sobota, 29. september 2018 | od 9.00 do 13:00

—————————————————————

Za vas v mesecu septembru odpiramo vrata največjega prodajno – distribucijskega centra motoristike in navtike v Sloveniji, ki bo v prihodnosti zagotovo požel veliko zanimanja. Kot podjetje Moto-Nautika poslujemo že od leta 2004, po skoraj 15 letih pa smo svoje prostore povečali za skoraj 3000m2, kjer bomo kmalu predstavili vse novosti iz sveta moto-navtike.

Distribucijski center se bo razprostiral v treh etažah. Večji in glavni del se bo nahajal v srednji etaži, ki bo deloval kot osrčje navtičnega dela. Skozi celotno leto, boste obiskovalci imeli možnost ogleda več kot 100 plovil na zalogi. Kot generalni uvoznik za plovila Ranieri International in gumenjake GRAND, se bomo osredotočali tudi na distribucijo plovil v države bivše Jugoslavije, s centralnim skladiščem v Miklavžu pri Mariboru.

V srednji etaži boste med drugim tudi na svoj račun prišli ljubitelji blagovne znamke Yamaha, saj kot pooblaščen prodajalec in serviser, nudimo na ogled celotni prodajni program (vodni skuterji, izvenkrmni motorji, motorna kolesa, scooterji, ipd.). To bo tudi eden prvih salonov v Evropi, ki ustreza smernicam najhitreje razvijajoče blagovne znamke – Yamaha.

Celoten koncept centra je zasnovan tako, da se stranke počutijo udobno in domače. Poskrbljeno je za vse člane družine, posebej tudi za najmlajše raziskovalce moto-navtičnega sveta, medtem ko lahko starši kvalitetno namenite svoj čas izbiri pravega plovila oz. vozila. Na ogled so skoraj vsa plovila in vozila iz prodajne ponudbe, kar pomeni da lahko zagotovo najdete primerno izbiro ali rešitev, ki vam najbolj ustreza.

Ker želimo svojim obiskovalcem in strankam ponuditi vse na enem mestu, smo v celotni zgornji etaži pripravili prostor za:
– dodatno opremo za vodne športe,
– dodatno opremo za vaše plovilo,
– registracija in zavarovanje plovil,
– najem plovil in dodatne opreme,
– dodatna moto in motocross oprema.

V zahodnem delu centra ostaja servisni del, ki ga sestavlja ekipa tehnično in strokovno podkovanih serviserjev, ter bo z veseljem in kvalitetno poskrbela za servis oz. vzdrževanje vašega plovila. Dejavnost bomo dopolnili tudi z zimovanjem plovil. Center je prav tako založen z več kot 10000 rezervnimi deli, za različne blagovne znamke, kar pomeni da servis ni samo kvaliteten, ampak tudi opravljen v najkrajšem možnem času.

Prodajno distribucijski center MOTO-NAUTIKA, slavnostno odpira svoja vrata v mesecu septembru.
Sledite nam na socialnih omrežjih facebook.com/moto.nautika in na spletni strani www.moto-nautika, saj obljubljamo marsikatero presenečenje ob tem novem mejniku.