𝐗𝐌𝐀𝐗 𝟑𝟎𝟎 𝐈𝐍𝐓𝐑𝐎𝐃𝐔𝐂𝐓𝐈𝐎𝐍 𝐃𝐀𝐘

𝐗𝐌𝐀𝐗 𝟑𝟎𝟎 𝐈𝐍𝐓𝐑𝐎𝐃𝐔𝐂𝐓𝐈𝐎𝐍 𝐃𝐀𝐘

Prispeli so prvi primerki dolgo pričakovanega novega modela maxi skuterja Yamaha XMAX 300, zato vas v sredo 26.4.2023 vabimo na 𝐗𝐌𝐀𝐗 𝟑𝟎𝟎 𝐈𝐍𝐓𝐑𝐎𝐃𝐔𝐂𝐓𝐈𝐎𝐍 𝐃𝐀𝐘 , ko si boste v našem salonu lahko v živo ogledali nov yamahin skuter 𝐗𝐌𝐀𝐗 𝟑𝟎𝟎 in naše pooblaščene prodajalce vprašali vse, kar vas zanima.

Novi model XMAX 300 je vrhunec vrhunskega inženiringa in dizajna, ki prinaša vrhunsko vožnjo v mestnem prometu. Z novimi tehnologijami in izboljšanimi zmogljivostmi se bo XMAX 300 zagotovo izkazal kot vodilni model med skuterji v svojem razredu.

Ko vidite, kaj ponuja model XMAX 300, ne preseneča, da je ta elegantni športni skuter eden najbolje prodajanih modelov v tem razredu. Novi XMAX 300 z novo dinamično obliko ohišja in povezljivostjo s pametnim telefonom je opremljen tako, da bo vsako potovanje posebno doživetje. XMAX 300 je bil razvit za vrhunsko kombinacijo elegantnega videza, izvrstne zmogljivosti in visoke ravni funkcionalnosti. Novi XMAX 300 pa z dinamičnim oglatim oklepom in žarometi LED v obliki črke X, ki so bolj privlačni kot kdaj koli prej, povzdigne izkušnjo vožnje na novo raven. Ne zamudite te priložnosti in si v sredo 24.6.2023 ogledajte najnovejši model skuterja Yamaha XMAX 300, ter se prepričate o njegovih zmogljivostih!

Čaka vas tudi majhna pogostitev in še dodatno presenečenje. Pridite, ne bo vam žal!