Zakaj izbrati GRAND?

Vidna pot do uspeha

Preteklih 15 let je podjetje Grand izdelovalo in razvijalo visokokakovostne izdelke, ki vključujejo rekreativna plovila in tista za profesionalno rabo, RIB in zložljive čolne, kanuje in široko paleto dodatne opreme.

S tem je podjetje Grand postalo prepoznano kot eno vodilnih na trgu in področju napihljivih čolnov.

15

Varnost je na prvem mestu

w2

Prioritetno poslanstvo je varnost strank. Vidiki varnosti so upoštevani  in temeljito preučeni na začetku vsakega novega dizajna in so osnovno vodilo pri izdelavi vsakega novega modela.

Ne glede na izbran model, naj bo to malček E210, tender S330L ali graciozni ‘cruiser’ G850, občutek varnosti je prisoten pri vseh modelih Grand napihljivih čolnov.

Inovacije so ključ do uspeha

w3

Sposobnost nenehne inovativnosti in prilagajanje produkcijskega procesa je ključna sestavina Grandovega uspeha.

Z vključevanjem najnaprednejših inženirskih in oblikovalskih procesov z dolgotrajnimi raziskavami in razvojem programa, Grand ni le dvignil standarda kvalitete, pač pa tudi zagotovil najboljšo sodobno izdelavo na trgu.

Neprimerljiv užitek in udobje

Pri izbiri kateregakoli Grand modela boste prejeli visoko kvaliteten čoln in neprecenljivo možnost preživljanja časa z vašimi najbližjimi v naravnem okolju, hkrati pa boste lahko cenili udobje in neverjetne zmogljivosti vodenja vašega napihljivega čolna.

w4

Širok nabor čolnov

Ponudba Grandovih čolnov trenutno zajema preko 50 različnih modelov, ki omogočajo raznorazne modifikacije in vključujejo dodatke, s katerimi si boste lahko čoln sestavili povsem po svojih željah in potrebah. Še več, na voljo vam je široka paleta barvnih kombinacij za tubuse, GRP in oblazinjenje, s katerimi boste imeli možnost izbire povsem personaliziranega in unikatnega čolna.

w5

Evropski produkt

Vsak Grand čoln je sestavljen v Evropi, brez kompromisov pri izdelavi, materialih, inženiringu in kvaliteti. Z upoštevanjem aerodinamičnih principov, naprednega dizajna in konceptov izdelave, vam Grand zagotavlja kvaliteto vsakega dela čolna in njegovo sledljivost. Gre za izredno zahteven standard, vendar ne bi želeli delati nikakor drugače.

Mednarodna mreža distribucije in zastopnikov

Hitra in zanesljiva mreža distribucije je ključen del vsakega uspešnega mednarodnega podjetja, saj zagotavlja produkte in storitve takrat, ko jih stranka želi in potrebuje.

Grandova svetovna mreža pooblaščenih prodajalcev in zastopnikov vam tako zagotavlja odlične čolne in dodatke ter prvovrstvno prodajno in storitveno izkušnjo.

w7
w8

3D konfigurator

3D konfiguracijski program vam omogoča, da si sestavite produkt na interaktiven in izredno hiter način. Tako si boste lahko ustvarili 3D podobo izbranega čolna in se še lažje odločili za opremo, barvne kombinacije in druge dodatke za vaš čoln.

Do konfiguratorja lahko dostopate: TUKAJ

Mednarodna garancija

Grandovi produkti imajo kompletno mednarodno garancijo na vse rekreativne modele,

tako da lahko brezskrbno uživate v svojem čolnu z maksimalnim zagotovilom zadovoljstva tudi po nakupu.

garancija

Razpon modelov – stalne izboljšave

Verjamemo, da nič ni tako dobro, da tega ne bi mogli še dodatno izboljšati in zato Grand redno prenavlja in modificira modele, ki so na voljo, saj s tem izboljšuje varnostne razmere in upošteva najnovejše trende.

Podjetje Grand ne počiva na svojih lovorikah – zavezalo se je k politiki stalnih izboljšav, zaradi česar mnogi prvotni modeli postajajo klasične izvedbe.

why-grand

Stil in praktičnost

Verjamemo, da je za zagotavljanje vsesplošnega uspeha potrebno združiti stil in praktičnost.

Oblikovalci se posebej posvečajo ergonomiji in eleganci, kar kupci prepoznajo kot dodatno vrednost.

w10

Visoka kvaliteta in poštene cene

Izraz ‘kvaliteta’ se pogosto uporablja za opisovanje izdelkov in storitev, toda kaj to v resnici pomeni? Naša definicija ‘kvalitete’ zagotavlja, da produkti ne le dosegajo standarde zahtev naših strank, pač pa tudi tistih, ki jih razpiše mednarodni inštitut za standarde, kot so ISO/FDIS-6185, ISO 12217 in Evropska direktiva 2013/53/EU.

Grandov notranji nadzor kvalitete je med boljšimi v tej industriji, zaradi česar se pojavlja izziv zagotavljanja takega standarda po ugodnih cenah. Če lahko sklepamo po odzivih strank, podjetju to precej dobro tudi uspeva.

w11

Ustvarjeno z rokami

Vsak Grand čoln je sestavljen ročno in vsak posebej. Za vsakim modelom je zahteven, dolgotrajen in ročno ustvarjen proizvodni proces, ki se lahko zoperstavi tudi najtežjim vremenskim pogojem.

Zaposleni so specialisti na svojih področjih in podvrženi zahtevnim pregledom kakovosti, zaradi česar podjetje nenehno zagotavlja najvišjo kvaliteto.

w12

Visokokakovstni materiali za odlične rezultate

Edini način zagotavljanja kvalitete so najboljši materiali izpod rok najboljših dobaviteljev. Vsi deli in sistemi so zgrajeni pri zanesljivih partnerjih.

Čolni so premazani s petimi plastmi 1100Dtes poliesterskih vlaken in 1680 Dtex, kar se še dodatno ojača z MIRASOL ali HEYTEX vlakni, ki zagotavljajo neverjetno vzdržljivost in odpornost na praske.

V primeru HYPALON tubusov se uporabi ORCA tkanina, ki zagotavlja kvaliteto, moč in obstojnost, zaradi česar stranke prejmejo produkt z najboljšo možno zmogljivostjo.

Ta vlakna v kombinaciji z najnovejšimi HTL lepili zagotavljajo visoko stopnjo strukturne celovitost in zmožnost izpostavljanja temperaturam do 90 stopinj Celzija.

Tehnološka popolnost in edinstven dizajn

Vsak model čolna vključuje edinstveno kombinacijo inovativne tehnologije, patentiranega dizajna in večletnih izkušenj in znanj.
Z uporabo najnovejše CAD/CAM tehnologije z najnaprednejšo programsko opremo, lahko Grand izpopolni vsako najmanjšo podrobnost in zagotovi najvišjo kvaliteto.

w13

Po izdelavi prototipa modela, je le ta izpostavljen mnogim testiranjem na vodi, še preden pride do razstavnega prostora. Po vsaki stopnji produkcije je čoln temeljito pregledan in primerjan z zahtevnimi parametri, vsi modeli pa morajo prestati CE certifikacijo že pred pričetkom izdelave.

Napihljivi tubusi s profilnimi stopnicami iz steklenih vlaken

Večina RIB čolnov vključuje (kot del standardne opreme ali opcijsko) profilno stopnico iz steklenih vlaken na koncu tubusov.
Prednosti so sledeče:

  • So posebej pripravne med plavanjem, vkrcavanjem in privezovanjem
  • So varne in udobne za stanje in sedenje v času mirovanja
  • Delujejo kot pasivni trim-tab, ki znižuje premec med vožnjo
  • Ko boste enkrat preizkusili te stopnice, več ne boste zmogli brez njih
w14

SeaDek visokozmogljiva obloga tal

Grand Golden Line čolni so sedaj na voljo s SeaDek visokozmogljivo oblogo tal.

SeaDek® je izdelan v Združenih državah Amerike iz nevpojnega copolimera z zaprtimi celicami, materiala, ki je izdelan posebej za rabo v navtiki.

Ta material je inovativen, narejen iz teksturne mikro-pikčaste površine z ojačanimi protizdrsnimi zmogljivostmi. SeaDek je odporen na UV žarke, ne-vpojen in zagotavlja zaščito za površino čolna, posebej na zelo prehodnih delih.

Druge prednosti SeaDek obloge:

  • Izredno trenje tudi, kadar je moker
  • Neprimerljivo udobje med stanjem, hojo ali nagibanjem na površini čolna
  • Absorpcija udarcev, ki zmanjšuje utrujenost
  • Zašita površine čolna pred praskami, odrgninami in vdolbinami
  • Zmanjševanje zvoka – idealno za ribolov

SeaDek je izdelan posebej za navtično rabo in bo izboljšal izgled čolna in varnost na njem.

003-copy

OGLED_PONUDBE

facebook-icon
youtube-icon

Sledite nam!

Back to top