Vozite revolucijo na predstavitveni turneji NIKEN

Vozite revolucijo na predstavitveni turneji NIKEN

Končno je prišel čas, da svetu pokažemo napredek v tehnologiji motornih koles

Čas je, da NIKEN uzre luč sveta in se začne pojavljati na naslovnicah. Z Yamahino edinstveno tehnologijo več nagibnih koles boste z modelom NIKEN izkusili in občutili edinstveno vožnjo. Predstavitvena turneja NIKEN je prva priložnost, da tudi širša javnost vozi revolucijo.

Yamahin projekt tehnologije več nagibnih koles je bil prvič predstavljen na dogodku Tokyo Motor Show leta 2013 in je takoj naletel na zanimanje. Edinstvena oblika modela NIKEN vozniku omogoča neprimerljiv nadzor nad njegovim doživetjem vožnje. Dodatna stabilnost inovativne šasije pomeni, da lahko kdorkoli zavlada cesti, in hkrati vozniku modela NIKEN prinaša nekaj, kar bi lahko bila najbolj vznemirljiva motoristična izkušnja na svetu. Revolucionarno oblikovanje združite s posebno prilagojenim agregatom Yamaha CP3 z 847 cm3 in dobite vozilo, ki ni le izjemno odzivno ter prilagojeno za najboljši izkoristek voznikovih zmogljivosti, ampak tudi izjemno močno.

Ker je strokovno oblikovan za iskanje idealne linije, je model NIKEN ustvarjen za vijugaste ceste in ostre ovinke. Prav zato bomo v sklopu predstavitvene turneje NIKEN po Evropi poiskali najprimernejše lokacije, na katerih bo lahko NIKEN prikazal svojo edinstvenost. Od osvajanja gora do vijuganja po dolinah bo na turneji predstavljeno vse, kar NIKEN zmore.

NIKEN demo turneja se bo odvijala v Sloveniji od 1.9 do 2.9.2018, in vam jasno prikazala, s kakšno lahkoto to motorno kolo obvladuje najbolj vijugaste ceste in ostre ovinke. Zahvaljujoč Yamahini vrhunski tehnologiji več nagibnih koles je to motor, ki vam zagotavlja nepozabno doživetje vožnje. Rezervirajte svoje mesto na turneji še danes in se pripravite na revolucionarno vožnjo!

Rezervacija: http://bit.ly/NikenTour_SI 

KLIKNI NAME!
Najem plovil
Spletna trgovina
Financiranje