Popestrite si dopust z najemom gumenjaka!

Popestrite si dopust z najemom gumenjaka!

Ste se kdaj na plaži zamislili in si predstavljali da bi v vaš dopust vključili tudi gumijasti čoln? Zagotovo je to prava odločitev za vse, ki uživajo v pustolovskem raziskovanju tistih morskih kotičkov, ki so za večino nedostopni in za vse ki imajo radi mir ter svobodo.

Vedno, ko uporabljamo čoln je izrednega pomena, da poznamo pravila varne vožnje, spremljamo vremenske razmere in po možnosti, da ima gumenjak zaščito pred soncem, t.i. tendo, da je čoln tehnično brezhiben in da je v najem tudi vključena obvezna oprema (reševalni jopiči, sidro, vrvi, ipd.). Le tako boste čas najema izkoristili v 100% sprostitvi in raziskovanju tistih nedostopnih kotičkov, ki jih z vožnjo z avtomobilom ne boste videli. To pomeni, da se boste z svojo družino ali prijatelji  uživali v samotnih zalivčkih, se odpeljali na sosednji otok in obiskali prijatelje, ali uživali v vodnih športih.

KOLEDAR NAJEMOV IN CENIK

Ste ljubitelj adrenalina?

Poleg najema, si lahko sposodite tudi dodatno opremo za vodne vragolije (vodne tube, vodne smuči, wakbeoard, itd.). Garantirano vam, da ti pripomočki zagotavljajo dobro zabavo in tudi trening za krepitev mišic! Seveda pa je tudi za tiste, ki so bolj mirne narave in so raje bližje plaži – možna izposoja SUP-ov s katerim boste uživali bliže obali.

Z najemom gumijastega čolna lahko popestrite vaš dopust, razvajate sebe in družino, se neizmerno zabavate in spoznate navtika v sebi.

KLIKNI NAME!
Najem plovil
Spletna trgovina
Financiranje