GRAND profesionalni čolni

Opis

Podrobnosti

 • Dolžina: 3,8m - 6,5m
 • Število potnikov: 14 oseb
 • Model 1 in 2: Silver Line Cruiser
 • Model 3: Ranger

GRAND PROFESIONALNI ČOLNI


Čolni za profesionalno rabo in po naročilu narejeni čolni so izziv za vsakega proizvajalca. GRAND ima presenetljivo zgodbo o uspehu na tem področju, saj je zasnoval in ustvaril čoln za profesionalno rabo z možnostjo prilagajanja, s čemer dosega vse prefinjene okuse in stroge zahteve naročnikov. To je dokaz o strokovnosti in visoki stopnji kvalitete, ki so prisotni v vsakem koraku izdelave od prve skice do postrežbe strank. Ustvarimo lahko vse, o čemer sanjate!

 

1. HITRO ČOLNI ZA GASILCE IN DRUGE REŠEVALNE STORITVE

Ta čoln je ustvaren s pomočjo SILVER LINE S650PRO osnove z CL-03 krmilno konzolo in dvojim ojačanim trupom, ki predstavlja več prostora za profesionalno rabo v obliki hitrega transporta ljudi in opreme na oddaljena območja, medicinske nujne storitve, straže. Vozila so primerna za rabo policije in tudi obalne straže

 

 

2. ČOLNI ZA KOMERCIALNO RABO IN TRANSPORT

Za čoln je ustvarjen za prevažanje do 14 potnikov z visoko stopnjo varnosti in udobja, namenjen pa je predvsem komercialni rabi za obalne plovbe, ekskurzije ali opazovanje kitov.  Vsak sedež je opremljen z varnostnim ročajem, ki lajša plovbo med visokimi valovi in hitrosti nad 40 vozlov. Čoln je zgrajen na S650PRO osnovi z dvema konzolama in dvema velikima sedežema, opremljena z naslonjalom in ročajem.

 

 

3. MOBILNI ČOLN ZA GAŠENJE IN REŠEVANJE

Ta čoln je ustvarjen na bazi RANGER 420 PRO in je namenjen gašenju in reševalnim akcijam, ki zahtevajo LAHEK, PRENOSEN, PREMIČEN, ZLOŽLJIV in ENOSTAVEN čoln v območjih z oteženim dostopom in plitkih vodah. Čoln je na voljo v treh dolžinah: 3,80m, 4,20m in 4,60m.

 

 

 

V primeru nakupa vam lahko dodatno ponudimo še:

 • 10% popust na vse nadaljnje servisne storitve.
 • NULTI servis motorja GRATIS (v primeru nakupa izvenkrmnega motorja).
 • 10% popust na dodatno navtično opremo (rešilni jopiči, sidra, vrvi).
 • V vašem imenu lahko uredimo registracijo plovila, izdelamo registracijsko nalepko za vaš čoln in uredimo zavarovanje.
 • Nudimo vam ustrezno garancijo za nakup.
 • Skupaj z našimi svetovalci poiščemo najbolj primerno plovilo, ki bo zadovoljilo vse vaše želje.
 • Ker je “količinski” nakup vedno ugodnejši, vam v primeru nakupa kompleta nudimo najugodnejše možne pogoje.

 

FINANCIRANJE

HYPO

NLBLEASING

SBERBANK

DINERS

V našem podjetju želimo vsakomur uresničiti otroške ali življenjske sanje, zato vam pomagamo pri nakupu opreme, motornega kolesa ali čolna, ter vam nudimo različne finančne rešitve. Pošljite nam povpraševanje preko povezave >> KLIK <<.

 

Galerija

[Not a valid template]

No related projects
Back to top