O podjetju MIVV

MIVV je specializiran za razvoj in izdelavo standardnih originalnih izpušnih sistemov in izpušnih sistemov za izboljšanje učinkovitosti motornih koles. Podjetje MIVV, ustanovljeno leta 1970, je v preteklih letih doživelo intenzivno rast in je industrijska skupina, ki je zastopana v več kot 20 evropskih in ne-evropskih državah znotraj distribucijskega sistema.

Razvili in izpeljali so mnogo projektov na področje tovarniških originalnih delov, trenutno pa sodelujejo z nekaj svetovno najbolj prestižnimi motorističnimi podjetji kot so Yamaha, Ducati, Aprilia, Moto Guzzi in Derbi. Ducati Monster serija 996, 748 in Multistrada modeli so opremljeni z MIVV izpuhi, pa tudi Moto Guzzi – California in Nevada, Derbi Senda, Aprilia Scarabeo serija, RSV 1000, RS 125 in Pegaso Strada 650.

Moto-Nautika & MIVV

Znanje MIVV, skupaj z razpoložljivo moderno tehnologijo, zagotavlja visoko zmogljive in dobro oblikovane izdelke. Te lastnosti so nepogrešljive za pravilno energijo motorja in istočasen stilski izgled, ter so na voljo tudi vsem obiskovalcem in strankam našega podjetja.

POŠLJI NAM POVPRAŠEVANJE

...
Loading
Back to top