Financiranje

SberBank

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme.

Na voljo so 4 paketi financiranja:

500-5000

obroki-2

Prednosti

  • Storitev je na voljo na plačilnih karticah z odloženim plačilom MastercardZlati MastercardVisa in Karanta.
  • Brez dodatnih obresti in stroškov s strani banke.
  • Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na kartici, s katero boste opravili nakup.
  • Za nakup na obroke se odločite neposredno na prodajnem mestu.

Število obrokov

  • Najmanjše število obrokov je 2, največje 24.
  • Najnižji znesek je 50€.

Višina nakupa na obroke

  • Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici. Ob plačilu s kartico bomo za celotni znesek nakupa zmanjšali razpoložljivi limit porabe na kartici.
  • Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na plačilni kartici, s katero boste opravili nakup, pri čemer posamični obroki zapadajo v plačilo mesečno. Limit, ki ga imate na kartici, bomo obremenili za celotno višino neodplačanega dela nakupa, in sicer do časa poplačila celotne obveznosti nakupa, vendar največ za 24 mesecev od dneva nakupa. Z odplačevanjem posamičnih obrokov se vam bo postopoma sproščal tudi limit, kar pomeni, da bomo po izvedenem mesečnem plačilu porabe za višino poravnanega obroka sprostili razpoložljivi limit porabe na kartici.
  • Višino razpoložljivega limita lahko vedno preverite v NLB Kliku, prek NLB Teledoma, na NLB Bankomatih ali v poslovalnici. Če višina razpoložljivega limita ne ustreza višini želenega nakupa, lahko kar v NLB Kliku ali svoji poslovalnici oddate vlogo za povišanje.

Nakup na obroke

Ohranjamo tisto, kar vam, imetnikom kartice Diners Club, najbolj ugaja.
Nakupi na obroke vam v teh turbulentnih časih omogočajo, da si lahko privoščite vse tisto, kar si želite in potrebujete. Vaša kartica Diners Club vam ponuja možnost nakupa na obroke in razbremenitev vaših finančnih obveznosti na manjše zneske. Število obrokov je odvisno od prodajnega mesta; običajno omogočajo nakupe do 12 obrokov.

Ker pa se zavedamo, da je 12 obrokov marsikdaj premalo, vam ponujamo storitev plačila do 24 obrokov.

S kartico Diners lahko na našem prodajnem mestu opravite nakup do 24 obrokov. Provizija, ki se prišteje nakupu na obroke:
– nakup od najmanj 2 do največ 6 obrokov: 5,1% od zneska nakupa
– nakup od najmanj 7 do največ 12 obrokov: 6,5% od zneska nakupa
– nakup od najmanj 13 do največ 24 obrokov: 6,5% od zneska nakupa

...
Loading
Back to top